pocka
|
Dan...evo malo glasu še od nas...je kar gužva te dni, je Taja spet zbolela in z obema nimam cajta niti na WC, si lase perem že 4 dni, pa še mi ni ratalo,ker se vedno eden dere...ah bit če bolje ...moj gre pa pojutrišnjem delat, pol bo šele veselica IZVIRNO SPOROČILO: sončko PRIMORKE, ENO VPRAŠANJE ZA VAS! Radi bi šli na izlet na primorsko. Ponavadi sva s fantom hodila peš od Portoroža do Pirana! In zdaj bi šli radi z našo punčko. Ampak nimam pojma, kje bi jo lahko previli?? Verjetno je še premrzlo, da bi jo kar v vozičku. Lahko bi jo sicer v avtu, ampak avta ne bo zraven, če bomo šli peš! Mogoče katera ve, če je kje kakšna previjalnica? Pa, če mi poveste, kje se še da fino sprehajati ob morju? Koper, Izola? Kje so kakšne take fajne poti? Res ne poznam kaj preveč vaših koncev, zato bi bila zelo vesela, če mi ve kaj več poveste! Glede previjanja je tu na obali bolj slabo poskrbljeno, v tistem lokalu Cacao v Portorožu je bilo poleti narejeno nekaj,da se je dalo otročka previti, pa se mi zdi,da je pod hotelom Palace ena slaščičarna kjer imajo previjalno (ampak nisem sigurna). Drugače pa jo lahko tako,da greste nekam na kavo, pa jo pol tam notri ali pa na WC-ju kar v vozičku previješ. Aja, pa Portorož je trenutno ful razkopan, nimaš kam stopit skoraj...no, proti Piranu je pa OK. Za kake druge poti po obali ti pa ne znam svetovat, ker se sprehajamo vedno na relaciji Lucija - Piran...se mi zdi,da lahko tu še najdaljše sprehode narediš. mala čebelica - upam,da se ti ni razvilo v mastitis, drugače pa je zelo pomembno,da si tisto mesto masiraš, patronažna mi je pa rekla,da če je na tistem mestu samo boleče, si masiramo s toplo vodo, če pa je že prišlo do vnetja in je mesto pordelo, pol si moramo dajati gor mrzle obkladke. Jaz sem ponavadi šla k zdravniku,ko sem dobila vročino, ampak je narasla ful na hitro do 39. Pol,ko sem pa že vedela kako zadeva izgleda,sem šla že prej,ko je postalo to mesto trdo in pordelo. sprehod primorke - tudi jaz se vam bom kdaj pridružila,ampak ne vem še kdaj,ker z obema ne bom hodila sama na sprehod, si ne upam še ...po 14 uri pa Taja pride iz vrtca...če bo katera pohajala zjutraj,pa lahko pove,pa pridem kaj dol v dolino Mi se še vedno nismo kopali, ker se mu še vedno malenkost cedi iz popka, sva se pa s patronažno zmenile, da ga bom kar sama, ko bo popek ok, saj se še spomnim kako grejo te zadeve... Punce uživajte, danes bo spet en lep dan, bo treba na en sprehod, prav paše,ko lahko vozičkamo zdaj. Edino mi je ful hudo,ker Taja ne more ven, pa tako lep sonček je...pol pa sama pohajam naokoli, moj pa Tajo doma čuva