|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
1.4.2009 0:04:07   
Najaa
Tija je končno boljše. Cel dan ji je vročina naraščala in padala... grozno. En moment je bila naspidirana in se je žogala. user posted image  Nasl. moment pa cela apatična. user posted image  AB je končno prijel. Upam, da bo noč mirna.

Ti si se kaj slišala z Lauro?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 76
1.4.2009 0:09:58   
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tija je končno boljše. Cel dan ji je vročina naraščala in padala... grozno. En moment je bila naspidirana in se je žogala. user posted image  Nasl. moment pa cela apatična. user posted image  AB je končno prijel. Upam, da bo noč mirna.

Ti si se kaj slišala z Lauro?

Ja upam da bo noč lepa...nč se nisem slišala ko nima telefona ampak res skoz kr naprej mislim na njo sem mela prej obiske pa sem skoz o njej govorila pa en vem kulkrat je bila danes Lia Laurauser posted image ...tk mi manjka ko noben ne pokliče zvečer ker če je pr atiju pokliče vsak večer pa čvekava zdej pa nčuser posted image user posted image user posted image ...

Mene pa glava že boli ne ponem kk dolg od kar sem rodila  lahak rečem vsak dan skor resuser posted image user posted image user posted image nč mi ni jasno ampak zdele dva dni pa noro res komi še glavo obrnem...sej če ne bi čakala mojega bi že spala ko tankuser posted image ...komi čakam da pride da grem spat naša mala pa ji velja skor sam mami...sem mela obiske pa jo je vzela od moje botra hčera v roke pa je bil jok gre k men tišina jo vzame moja botra jok jo vzamem jaz tišina a je to že možno???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 77
1.4.2009 0:23:53   
Mama m si še pokonci???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 78
1.4.2009 0:27:22   
Najaa
Kaj pa vem, če je to že možno... mogoče. user posted image
Drugače pa, kaj pa če bi te tvoj malo zmasiral? Jaz opažam, da me glava boli zarad hrbtenice in teh novih gibov, npr. dojenje v taki drži, ki je telo ni vajeno. Ali ko držim tamalo, da kupček podre... ene mišice malo trpijo. Moj me zmasira in vau, se bolje počutim!
Ne bit žalostna, sej bo kmalu petek in bo tvoja velika miss doma. user posted image

mamaM, javi se no. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 79
1.4.2009 0:28:46   
Najaa
Ok, skrivnost je razrešena - SRCCEK je rodila! Sem se zmotila. user posted image  Oprosti, SRCCEK.
Še enkrat iskrene česitke za malega korenjaka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 80
1.4.2009 0:29:38   
mama_milchy
ma kaj je čveke???

jaz sem čisto gotova, sem tolko utrujena da sploh ne morem spat...Lea je stokala in jokala od 21-te dalje pa vse do sedaj; sva se podojile in zdaj kao spi.....ej, sploh ne vem kaj ji je blo...pa čez dan je bila tako pridna....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 81
1.4.2009 0:30:03   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Mama m si še pokonci???

kot zgleda....ti tudi al kaj?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 82
1.4.2009 0:30:30   
mama_milchy

Ok, skrivnost je razrešena - SRCCEK je rodila! Sem se zmotila. user posted image  Oprosti, SRCCEK.
Še enkrat iskrene česitke za malega korenjaka! user posted image user posted image user posted image

SRCCEK, čestitke za Maja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 83
1.4.2009 0:31:12   

čestitke še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 84
1.4.2009 0:32:10   
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

ma kaj je čveke???

jaz sem čisto gotova, sem tolko utrujena da sploh ne morem spat...Lea je stokala in jokala od 21-te dalje pa vse do sedaj; sva se podojile in zdaj kao spi.....ej, sploh ne vem kaj ji je blo...pa čez dan je bila tako pridna....

pa veš da se je dans tud naša matrala zdele zvečer zaspat sej je ampak ne spi mirno kot ponavadi kej v zraku???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 85
1.4.2009 0:32:47   
Najaa

ma kaj je čveke???

Mogoče je bila pa tako lačna. user posted image
Ali pa ena varianta, ki mi jo je patronažna rekla - da so zvečer zato toliko prisesani, ker vejo, da je konec dneva in se ne morejo poslovit od mame. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 86
1.4.2009 0:33:07   

Mama m si še pokonci???

kot zgleda....ti tudi al kaj?

čakam svojega da se prgunca domov iz službe...komaj čakam res...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 87
1.4.2009 0:34:18   
mama_milchy

ma kaj je čveke???

pa veš da se je dans tud naša matrala zdele zvečer zaspat sej je ampak ne spi mirno kot ponavadi kej v zraku???

nimam pojma....kakšna lunca kje hodi ali?
Lea se je pridno podojila ob 21ih, zaspala in čez par minut vik in krik....sem mislila, da jo kaj šraufa in sem ji dala BIoGaia kapljice ma očitno ni pomagalo; je do malo prej jokala....sva se podojile ob polnoči, zdaj jo slišim kako kolca....

Kako si ti?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 88
1.4.2009 0:35:08   
mama_milchy

ma kaj je čveke???

Mogoče je bila pa tako lačna. user posted image
Ali pa ena varianta, ki mi jo je patronažna rekla - da so zvečer zato toliko prisesani, ker vejo, da je konec dneva in se ne morejo poslovit od mame. user posted image

kakšna varianta je pa zdaj to?????
spi z mano na postelji, prosim lepo....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 89
1.4.2009 0:35:22   
mama_milchy
grem, že joka......

Neposredna povezava do sporočila: 90
1.4.2009 0:37:52   

ma kaj je čveke???

Lea se je pridno podojila ob 21ih, zaspala in čez par minut vik in krik....sem mislila, da jo kaj šraufa in sem ji dala BIoGaia kapljice ma očitno ni pomagalo; je do malo prej jokala....sva se podojile ob polnoči, zdaj jo slišim kako kolca....

Kako si ti?

Jaz recimo kr ok ampak utrujeno se mi zdi da vsak dan boljuser posted image naša mala bi bla sam na rokah...jo položiš je hiter v luft pač je mala scartlanka mene pa glava boli da dol padešuser posted image user posted image ...komja čakam pezek da pride Laura domov iz šole v naravi...pa tale vreme me ubija ko ne moremo ven ko skoz dežuje...

A mi katera pove od kdaj lahko uporabljaš kengurujčka??

< Sporočilo je popravil cita -- 1.4.2009 0:39:12 >

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 91
1.4.2009 0:38:49   

grem, že joka......

upam da se umiri in da sladko zaspiteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 92
1.4.2009 0:40:35   
Najaa
mamaM ne vem... mogoče ima pa res samo slab dan. user posted image

cita, baje da od 2.meseca oz. ko drži glavico dokaj samostojno, da mu ne omahne. Jaz bom tudi prakticirala kengurujčka, ampak bom najprej počakala na pregled v RA, da mi pove, kdaj lahko začnem.

Tako, sem si spumpala na hitro eno mlekarno, zdaj grem pa spat. Lahko noč. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 93
1.4.2009 0:42:08   
Lepo nočko mamiceuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 94
1.4.2009 7:11:08   
PERSIDA
Dobro jutro babike moje.
Bom ,pa jaz danes prva,da vas prebudim.
user posted image Anže pri telovadbi proti krčem ,ko se ga mami usmili in mu odstrani široko povijanje.
user posted image
Tomaž sit in zadovoljen pripravljen na spanje.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 95
1.4.2009 8:02:24   
Tulipan12
DOBRO JUTRO! V Mariboru je pravo aprilsko jutro z dežjemuser posted image  
Da se na brzino javim, potem pa se grem pripravit za pregled. Zgleda, da te noči ne nagajo samo vašim otročkom, tudi jaz spim katastrofalno. Če seštejem vse ure, mislim, da spim 3 urce na noč. Malo me panika grabi, če bom sploh imela kaj moči za poroduser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 96
1.4.2009 8:04:10   
Tulipan12

SRCCEK, čestitke za Maja user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE DRUŽINICI!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 97
1.4.2009 8:05:10   
PERSIDA
tulipan - user posted image user posted image čimbolje opravi na pregledu

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 98
1.4.2009 8:06:29   
PERSIDA
SRCCEK - user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image ZA MAJA.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 99
1.4.2009 8:06:59   
Tulipan12

ma kaj je čveke???

Kako si ti?

Jaz recimo kr ok ampak utrujeno se mi zdi da vsak dan boljuser posted image naša mala bi bla sam na rokah...jo položiš je hiter v luft pač je mala scartlanka mene pa glava boli da dol padešuser posted image user posted image ...komja čakam pezek da pride Laura domov iz šole v naravi...pa tale vreme me ubija ko ne moremo ven ko skoz dežuje...

A mi katera pove od kdaj lahko uporabljaš kengurujčka??

Jaz sem dobila za darilo ruto iz Štorklje, ki jo lahko uporabljaš od dneva 0, ker je user posted image  v takšni legi kot v maternici, za kengurujčka pa po mojem ko drži glavico sam - to bo prakticiral atiuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?