mediuhec -> RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 (6.4.2009 14:46:01)
|
dobrodošla aprilčica! hvala za čestitke ob obmesečnici našega malega:-) krst: mi še študiramo, načeloma bi, imamo pa težave s sorodniki- vsiljevanje botra, hm ja so eni tečni! buksi- črpanje: jaz si tudi črpam. sem že slišala, da če si samo črpaš, da vir postopoma ugasne. jaz si črpam po tem, ko ga dam na zizo- dokler se mu da, je pa po tem vidno utrujen. šele potem črpanje, dobim pa na zizo (če je visel gor) skoraj nič, na drugi kjer ni bilo podoja pa med 30-60, tudi 65 je že bilo. črpam 4x dnevno. poleg tega dodajam, saj mi uspe načrpat samo polovico dnevne potrebe malega. kakšno črpalko pa imaš. meni na ročno ni preveč šlo, z električno je več efekta. o, eni tamali pa majo že zmenke! hujšanje: ee, bo treba, samo ne še zdaj ko še dojimo, da mi ne izgine še to malo mleka kar ga imam. imam pa sedaj 1 mesec po porodu večji trebuh, čeprav ne jem ful, sladkarij pa sploh ne (prej pa ful). čudno kajne. trebuh je kot da sem spet noseča?%&#$ od teh ubogih sprehodov ne bom mogla shujšat, za dlje ven it je pa tud problem, ker mali je na skor 2 ure, včasih še manj. lp
|
|
|
|