KOKICA32 -> RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 (20.6.2009 21:03:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, kot vidite, smo že nazaj z morja... [sm=smiley13.gif] smo šli že v četrtek zvečer (namesto v petek zjutraj) in po dveurni vožnji je v četrtek Jure še kar lepo zaspal v prikolici. Malo dlje je sicer trajalo kot običajno, je pa prespal celo noč. Potem je bilo pa včeraj tako vroče, da je bil revež čisto fertik, čez dan je zelo malo spal in zvečer... joj, kar na jok mi gre, če se spomnim, kako je jokal. Eno uro se je drl na polno. Jure drugače praktično ne joka, zato je bilo to kričanje še toliko hujše. Skratka eno uro sva ga skušala pomiriti, potem pa je omagal in zaspal v vozičku. Da ga ne bi zbudila, sem ga pokrila s toplo dekico in s košaro vred odnesla v prikolico, kjer je odspal celo noč. Je pa revež tako silno jokal, da je v spanju še uro in pol lovil sapo [sm=smiley19.gif] Potem pa nenadna sprememba vremena, burja in mraz, tako da smo spakirali in prišli domov, ker z dojenčkom cel dan viseti v prikolici ni glh zabavno... Zdaj, ko sem videla, kako vročina izmuči otročička, sem se odločila, da do septembra sigurno ne bomo šli več na morje, niti za vikend ne. Doma imamo hladno hišo in hodimo na sprehode šele zvečer, tako da je Jure zdaj prvič občutil vročino. Torej me celo poletje ne boste nič frej [sm=smiley36.gif] Te polnoma razumem, ker moj takojjjj "zakuha"..pa se ponavadi tudi mič kaj ne joče, ko pa mu je vroče pa se deereeeee!!!!
|
|
|
|