Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Primorke kam ste poniknile. A ste se kaj dobile? Pa saj verjetno ste me vrgle iz kluba , saj itak če pridem pridem za par minut ali pa imam stoinen izgovor zakaj ne . Najaa prosim, da zamenjaš slikco našega Taja Gabriela, saj na tisti slikci je še dojenček sedaj pa je že pravi fantina . Saj si že obljubla, da boš zamenjala pa nič iz tega . Te bo treba zamenjat, ker ne opravljaš svojega dela vestno . Tukaj še ena slikica, lahko daš kar to ali pa pogledaš malo nazaj in daš katero od tistih. ... ali pa dve: Boš ti urejala seznam? Lahko prevzameš, komot. Ali pa katera druga, če se vam zdi,da ne delam ok. Čeprav mislim, da kar vestno opravljam svoje delo. Če pa kdaj česa ni gor, pa ste same krive, saj sem lepo prosila, da odebelite, kar je za seznam. Če pa vseeno kaj spregledam, se pa opravičujem, tudi meni se lahko zgodi. Primorke se dobivamo, ja. In ponavadi to vnaprej povemo. Če ne na na rr, pa na fb. Če se pa na hitro dobimo, kot smo se danes z Mili, pa ne letim takoj gor napisat, ne. Lahko pa tudi ti organiziraš kakšno srečanje. p.s.: podatki in nova slika bodo na seznamu zvečer... Najaa ne se jezit , saj to je bil izključno samo hec. Vem, da izjemno dobro opravljaš delo urejenja seznama. Pa glede srečanj Primork sem vas sam mal dregnit hotla nič drugega. Imaš pa čisto prav, de če bi se želela s katero dobit bi pa lahk tud jaz kaj organizirala. Najaa odlična si.