Face lifting ali Kako zaspijo vaši cukri?! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

HuAnita -> Face lifting ali Kako zaspijo vaši cukri?! (9.5.2005 10:25:29)

Čisto tako me zanima, kako zaspijo vaši cukri :duda:, tiste, ki nimate otrok, ki zaspijo sami.
Prinčipesa ima namreč navado, da me grabi po obrazu, prav gnete me:ups:, najbolj zanimiv ji je pa nos (groza!):zmeden:, potem pa usta. To pomeni, da mi prste hoče tiščati tja noter:ups:. Je pa strašno kreanje in razburanje, če tega ne pustim, poskušam pa 'šaltati', da bi raje prijemala lase.:zmeden2:

kimi -> Face lifting ali Kako zaspijo vaši cukri?! (9.5.2005 10:27:31)

Jaz se s svojim vležem na bok in me potem vleče za uho dokler ne zaspi

Olivija -> Face lifting ali Kako zaspijo vaši cukri?! (9.5.2005 10:35:00)

Naša :duda: je pa čisto nora na moje lase, non stop jih vleče pa boža, včasih tudi boleče pocuka. Če pri nama spi, se pa tudi sredi noči, na pol v spanju, spravi na moje lase - to je pa potem včasih že kr mal moteče.

LP

Anonimen -> Face lifting ali Kako zaspijo vaši cukri?! (9.5.2005 10:36:13)

Moja se pokriva s plenico! Mene pa kar na miru pusti! 8)8)

Bojana

Anonimen -> Face lifting ali Kako zaspijo vaši cukri?! (9.5.2005 10:38:27)

Aja trenutno še v mojem naročju!

KIRA -> Face lifting ali Kako zaspijo vaši cukri?! (9.5.2005 10:47:02)

moji je pa čist vseeno kako in kje zaspi. ko je zaspana, joe nostavno zmanjka. najraje je seveda na rokah, ampak ona bi se itak cel dan nosla, če bi se lahko.
mislim, da je glih tak polhek, ko ati. on tudi lahko spi kjerkoli, še stoje, če je treba.:)-

L&F&B -> Face lifting ali Kako zaspijo vaši cukri?! (9.5.2005 11:04:01)

Sem pa mislila, da sem edina, ki jo mali rabi ščipat in praskat, da sladko zaspi.:zmeden2:Pa mi je moj dragi lepo svetoval, da naj ga čim prej odvadim. Namreč to prakticirava že celo leto. Sem bla tako popustljiva zato, ker mi je bilo vseeno kako, samo da bo vsaj pol ure na dan spal. Ja, pri mojem dragem pa očitno nima ambicij, da bi postal zobozdravnik. Zaspi kot top.:grrr:

Gina -> Face lifting ali Kako zaspijo vaši cukri?! (9.5.2005 11:36:17)

Mojemu dam dudo, spodaj mu dam kovtrček, se uleže na njega (na trebuh) in zaspi.:)

Če je ful utrujen zvečer in noče zaspat, ga fejst stisnem k sebi, 5 minut nosim nosim in ga dam v posteljo, se uležem, potem pa še pleza po meni, dokler ne najde položaja, kam bi dal glavico name, da mu bo udobno. Tako zaspi.

Če pa ni dovolj zaspan, ga pa ne prisilim z ničimer, da bo spal.

Pupica -> Face lifting ali Kako zaspijo vaši cukri?! (9.5.2005 11:55:55)

:zmeden:
Vedno zaspi sama v svoji posteljici.
Prej ko je zaspala poleg mene pa je bilo to ponavadi ob dojenju.
Drugače če je ap poleg mene, me pa vleče za uho, nos, skratka polno smeha, pa čist se zbrihta, kaj šele da bi zaspala:zmeden::ups::ups:

Stran: [1]