Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Usposabljanje na delovnem mestu 11.9.2009 15:18:08
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Pri nas usposabljanje (uvajanje) načeloma ni plačano, če pa se izkažeš, lahko dobiš plačano polovično najnižjo urno postavko (smo rangirani). Odločitev o tem sprejema šefinja (ki najmanj zna, torej je najmanj kredibilna za presojanje ). Saj če gre za usposabljanje - uvajanje z namenom, da te bodo po končanem usposabljanju zaposlili, ni noben problem, je vse lepo in prav, če te pa ena firma vzame na t.i. "usposabljanje na delovnem mestu" za 3 ali 6 mesecev, zato da s praktično zastonj delovno silo flika manjkajočega delavca, ki je recimo na bolniški, porodniški ali kaj podobnega, potem ti pa reče adijo, je pa to navadna svinjarija - žal ne morem lepše rečti. no, tole sta dve različni stvari...ona je na začetku spraševala ,pisala o napotitvi brezposelne osebe na usposabljanje v neko podjetje z namenom pridobivanja izkušenj... ne pa o začetnem uvajanju , to je pa ful lepo pri vas
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.