|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prsti na rokah ?!
9.5.2005 9:42:17   
Anonimen
Ali ima / je imela še katera probleme z zatekanjem rok oz. prstov na roki ?!

Sama se zbujam sredi noči, ker ne čutim prstov, ker me cela dlan tako boli, kot bi imela čist "napumpane", pa komaj skrčim prste. Prstana pa tud ne nosim že ene tri mesece :(

Naj samo povem, da so mi pred enim mesecom naredili vse preiskave, pa je s krvjo in urinom vse okej!
Kar se pa pitja vode tiče, sem pa tud bolj med pridnimi...

Ali je to res še ena od radosti nosečnosti, ali se moram kej sekirat :zmeden:

Hvala :rozica:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prsti na rokah ?!
9.5.2005 10:04:16   
Gina
To je v nos. normalno. Samo da se ne boš ustrašila, ker grez vsakim tednom še na slabše. Jaz pri zadnji nos. na koncu praktično rok čutila nisem. Pomoči so mi čisto vsako noč zaspale, da jih na noben način sploh čutila nisem, podnevi pa so bile tudi tako zatekle, pa mravljinčaste, da nisem vedela, ali npr. kozarec zares držim v roki ali ne. Ne vprašaj, kako sem tipkala, hihi, so se črke kar mešale.:)- Ampak mine, ko rodiš, gre prec na boljše, meni je bilo podnevi čisto dobro šele po več kot pol leta, ponoči v 10. mesecih, da je bilo pa še kar ok, z občasnim mravljinčenjem pa v 4.-5. mesecih po porodu. Samo jaz sem bila hud primerek. Niso vsi taki. Tudi v prvih dveh nos. sem imela mravljinčaste roke, vendar samo ponoči in malo otekle tudi, ampak nikakor ni bilo tako zelo hudo, kot v tretje. Je ostalo pri malo zatečenosti in mravljinčenju ponoči.
Upam, da pri tebi ne bo tako hudo, če pa bo, se pa ne ustrašit. Mine, hormoni naredijo svoje.:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prsti na rokah ?!
9.5.2005 10:07:12   
Aja32
Zdravo,

no, jaz sem v podobni situaciji, pa sem noseča 3,5 mesece - kaj šele bo proti koncu nosečnosti.
Meni zatekajo tudi gležnji. Sicer mi vsi svetujejo naj jem peteršilj, pa kdo hudiča ga lahko je kar tako. Nekateri svetujejo česenj (bljek), tako da ne vem. Vodo pijem non-stop, WC je moj najboljši prijatelj, tako da ne vem zakaj se to dogaja. Počutim se kot buhteljček.

Jaz bom povprašala naslednji torek mojega g., če ima kakšno idejo kako to zadevo ublažiti.

LP A:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prsti na rokah ?!
9.5.2005 10:12:58   
Anonimen
V starih časih so ženske s pomočjo petršilja delale splav, kolikor je meni znano, zato iz previdnosti jaz ne bi pretiravala z njim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prsti na rokah ?!
9.5.2005 10:14:03   
Gina
Aja, proti zatekanju pomaga manj slana hrana. Naj bi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prsti na rokah ?!
9.5.2005 11:49:58   
Dari

Meni sicer ni tako hudo, sem pa zadnjič ponoči napol v spanju snela poročni in zaročni prstan :zmeden2:, sta me tiščala. In zdaj ju ne nosim več sploh :((. Gležnji mi pa tudi malo zatekajo, oziroma kar cele noge, sploh od kolena navzdol. Sicer ni ne vem kaj, ampak vse nogavice mi puščajo odtise :ups:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prsti na rokah ?!
9.5.2005 12:20:13   
Rozalija
Probaj imeti roke čimbolj gor... ok ne zdaj hodit po mestu in imeti rok v luft ko da se predaš, ampak jih imej raje v žepu ko da ti bingljajo. Pa men je včasih pomagal da sem jih mal v mrzlo vodo pomočila (mi zatečejo roke če grem v hribe, tako da imam obvezno palice v rokah)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prsti na rokah ?!
9.5.2005 15:03:58   
hugolina
Meni zaenkrat zatekajo prsti na rokah samo takrat, ko hodim mal dalj časa. Recimo na sprehodu, tam po cca. 1/2 ure hoje. Se mi napihnejo in zgledajo kot ene hrenovke:)-
Pol ko pa pridem domov in počivam, mi pa počasi uplahnejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prsti na rokah ?!
9.5.2005 18:44:02   
Talči
Meni je moj G rekel, da če mi bodo začele zatekati roke ali noge, naj obvezno začnem jesti manj slano hrano.
Zaenkrat lahko še uživam v polnem okusu...
LP
Talči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?