Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 13.5.2009 8:40:25
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: clara23 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Clara, se samo spakiramo in gremo en krog. Mogoče se spet srečamo. težko ker sva danes oba bolj boga . Jaz imam neke prebavne težave, Marku pa ne vem kaj je-je pa siten kot hudič Mi smo tudi doma. Si ne upam ven, ker ne vem, če bo vreme zdržalo. Moja dva sta že od včeraj tako sitna. Samo stran se obrnem in je nekaj narobe. Danes mi je Eva že celo omaro cunj ven zmetala, celo kopalnico zalila, polulala se na preprogo,... Stalno pa hodim za Jašem ker se ob vsaki nekaj centimeterski oviri na noge postavi, na rit se pa še ne zna nazaj usest. Upam da bo s tabo kmalu bolje. Si kaj takšnega pojedla, ali kakšna viroza? PikicaStonoga, sem pogruntala kdo si. Sem te na FB dodala. Si taprava?
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 13.5.2009 8:50:11
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
No vidiš kje se najdemo, pa se osebno sploh ne poznamo, samo tko pa vemo ena za drugo a ne ;) ...mamo mamice očitno tako pridne otroke, da mamo čas še za FB in RR! :)
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 13.5.2009 8:57:16
|
|
|
|
clara23
|
Tejkaz, ojoj..imate pa res pestro . Pa ura je šele 9:00..kaj bo šele tekom dneva. Zgleda da jih tole vreme matra.. Ma ne vem kaj mi je..jedla nisem nič takega..no ja, razen hrenovk
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 13.5.2009 21:34:06
|
|
|
|
petrax
|
PikicaStonoga dobrodošla med nami! Ja res smo velike klepetulje, no vsaj zdej nam je ratal do 4 strani pridt. Se vid da je tud lepo vreme, mi smo skoraj skoz zuni. Se spomnim da je bil pred jurčkom trampolin, letos ga pa res še ni. No mi ga tud letos še ne bomo uporabljal, razen če grem jaz gor . Drugače pa se mi še kar mučimo s temi zobki, ni jih pa ni. Se mi zdi da bo mali prej shodu, k dobil zobke. Se že tako na noge postavlja, kavč mu je opora. Pa sam da ga primem se že dviguje. No kdaj se zdej kej dobimo? Al bomo spet odlašale? Oblubm ne bom zahinavla, razn če nimam že zdej kej zmenjen
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 14.5.2009 12:29:28
|
|
|
|
tejkaz
|
Dan Mi smo že eno rundo okoli Medvod. Tamalčka spita, jaz pa malo za računalnik, pa stanovanje pospravit, pa kosilo pripravit,... Petrax, kadarkoli se lahko dobimo. Mi smo zdaj zdravi (smo imeli danes kontrolo in je vse ok. Je zdrava da bolj ne bi mogla biti), tako da lahko že jutri. Naš se tudi postavlja na noge, pa kobaca. Prav spreten je že. Imamo pa že 6 zobkov. Lep dan
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 18.5.2009 9:51:54
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
hehe petrax meni se zdi 4 strani FUL malo, tko da ne bi rekla, da ste lih čveke ;) pa sej verjetno vsaka še kje drugje tud čveka :)
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 18.5.2009 14:56:58
|
|
|
|
tejkaz
|
Nič interesa za kofetkanja? Evo, pošiljam smse za jutri.
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 20.5.2010 16:47:14
|
|
|
|
Teya
|
....in vse tiho je bilo točno 1 leto in 2 dni
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 17.2.2011 10:03:05
|
|
|
|
Majcii
|
hej hej....a je tukaj katera še iz medvode ali okolice..... Malce bi lahko spet obnovile temo, se zmenile za kak sprehod,..... vse tiho je bilo točno 1 leto in 2 dni user posted image
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 17.2.2011 14:46:37
|
|
|
|
cowgirl
|
sem šele zdej vidla tole temo... pa sem na RR že sto let ;) septembra bom za kakšno akcijo v telovadnici. prejšnjič sem hodila na telovadbo za mamice z dojenčki Zavoda Tamala in je bilo super, tud potem smo se babe odvozičkale do Stana, pa se še tam mal kofetkale in čvekale... če bo katera zainteresirana tud za kakšno vozičkanje poleti... naj se javi. PS. rodim maja
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 17.2.2011 19:06:56
|
|
|
|
Majcii
|
ej, pa bo le tema zaživela in se bomo zbrale iz našega konca. Jaz sem takoj za vozičkanje. Imam rok 30.9., tko da bo itak še ful časa med porodniško ;) Sam tale Zavod Tamala je na rudnika, ane?
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 17.2.2011 20:56:15
|
|
|
|
cowgirl
|
Zavod Tamala ima v športni dvorani v medvodah telovadbo za mamice z dojenčki. bomo kaj kofetkali, ne.
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 18.2.2011 8:43:52
|
|
|
|
Majcii
|
a kul. Bomo hodile seveda, pol pa obvezno kavica. Jaz že komaj čaka, čeprav sem še čist na začetku ;) da bo moj 30.9. ven pokukal. Sem pa drugače iz Žleb, iz kje si pa ti cowgirl? In je to tvoja prva
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 24.2.2011 22:14:19
|
|
|
|
cowgirl
|
goričane. drugič . ena je stara leto in pol. že. :) srečno do septembra in čim manj težav ti želim!!!
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 3.3.2011 17:25:19
|
|
|
|
Majcii
|
danes me pa prvič tako močno v trebuhu napenja in špika, da me je kar malo strah. trebuh imam tako napet kot da bi bila že tik šred koncem. se je to že kateri zgodilo? cowgirl moj oči živi v goričanah :) jaz sem pa iz žleb.
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 3.3.2011 18:55:39
|
|
|
|
cowgirl
|
bo treba več počivat!!! levi bok 20 minut, večkrat na dan!!! pa magnesol pij.
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 4.3.2011 8:33:38
|
|
|
|
Majcii
|
magnesol danes sem se kar k svoji G naročila. Upam, da bo vse vredu. Tablete pa jem Evital in imajo magnezij tudi notri. Ali je to še za kaj drugega?
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 4.3.2011 8:37:30
|
|
|
|
tejkaz
|
o medvoščanke Je ta tema zamrla, ko smo se mamice z dojenčki prestavile k mamicam z otroci. a ima katera G tukaj v Medvodah? Je res, da ne bo več delal?
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 4.3.2011 8:38:49
|
|
|
|
Majcii
|
ne jaz ga imam v Ljubljani.
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 29.3.2011 6:54:18
|
|
|
|
Majcii
|
A ni nobena nosečka iz Medvod ali okolice?
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 16.4.2011 22:59:20
|
|
|
|
cowgirl
|
mi gremo proti koncu.
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 17.4.2011 9:19:42
|
|
|
|
Majcii
|
ojla Cowgirl :) jaz sem v četrtem mesecu :) sem prav vesela, da si se oglasila. iz kerega dela Medvod pa si?
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 8.7.2011 11:58:02
|
|
|
|
Majcii
|
Moja nosečnost se počasi zaključuje. Še malo in bo septembra prijokala najina štručka. Punce, je še katera iz Žleb, da bi skupaj vozičkale :)
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 15.7.2011 10:44:52
|
|
|
|
Modri dirkač
|
Majcii, sem ti poslala zs.
|
|
|
Vegetarijanski vrtecMedeja75Ali bi želeli svojega otroka vpisati v vegetarijanski vrtec?Da, a ne najdem prostega mesta (
20%)
Da, je že v vegetarijanskem vrtcu (
5%)
Ne, me ne zanima (
69%)
Vseeno mi je (
6%)
Število vseh glasov: 427Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!