skinimini -> RE: prviapril (3.4.2009 11:32:33)
|
Ja, jaz sem tudi svizca srečala, ko sem pisala diplomo, pa ko sem kaj delala kasneje tudi. Pa je šlo počasi gor. Potem sem se pa po zadnjem porodu odločila, da to ni več za nikamor. Lotila sem se tele zadeve, oklestila kar nekaj kil, pa najboljše je, da niso šle nazaj gor. Zdaj pa še do konca. Sem na taprvem grozdnem dnevu, in ni vrag, da ne bo jutri tehtnca že malo manj kazala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] je tako fino stopit na vago pa rečt, o spet sem shujšala. Se še tako dobro spomnim, ko sem lezla na vago pa zavijala z očmi, pa čim lažjo sem se poskušala delati (kakor da to kaj pomaga). Zdaj pa še moj načrt, kot obljubljeno. Aja, meni je všeč, da sem večino dni lahko hrček in ves čas po malem jem. JEDILNIK Hrano, ki je navedena pri posameznem dnevu, je treba jesti po vrsti, tako kot je napisana. Vmes naj bo 2 do 3 ure premora (npr. med ananasom in koruzo). Med dvema vrstama sadja pa vsaj 1 uro. Pijete lahko vodo, čaj, kavo (brez mleka, s čim manj sladkorja), sadnih sokov ne (razen če jih stisnete iz sadja, ki ga tisti trenutek jeste), če je situacija taka, lahko tudi alkoholne pijače: pivo ali kozarček žgane pijače (pri OH), vino (pri grozdju), šampanjec pa pri vsej hrani. DAN HRANA ananas koruza (kuhana ali pečena) solata (ledenka, paradižnik, čebula) suhe slive (250g) jagode pečen krompir v srajčki grozdje suhe marelice (250g) solata (špinača, gobe, por, rdeča pesa – surova, naribana) testenine z zelenjavno omako ananas papaja ananas papaja zrezek ali jagnječje zarebrnica in rakci na katerikoli način ananas mešana solata grozdje suhe slive (250g) jagode piščanec ali puran suhe marelice (250g) papaja ananas grozdje suhe marelice (250g) sendvič (maslo, avokado, paradižnik, zelena solata v ciabatti) 3 vrste zelenjave z rižem grozdje 2 banani ananas jagode po želji (samo OH ali samo beljakovine) ananas mešana solata suhe marelice (250g) papaja ananas grozdje suhe fige (lahko tudi sveže) 2 porciji najljubše slaščice meso mango ali papaja ananas artičoke, beluši ali krompir na kateri koli način kivi po želji (ločeno) beljakovine ananas 2 banani grozdje ali češnje večerni posladek (npr nekaj piškotkov) suhe slive (250g) sendvič po izbiri ribe (ali drugo meso) ananas papaja ananas grozdje po svoje po svoje ananas papaja ananas grozdje suhe slive (250g) sendvič z zelenjavo zelenjava ali drugi OH pomarančni sok in melona ali grenivka sendvič po izbiri beljakovine beljakovine (najbolje je, da samo 3 obroki, s čim manj prigrizki) ananas 2 banani ananas papaja ananas grozdje SADJE Če neke vrsta sadja ne moremo dobiti ali je res ne maramo, ga lahko nadomestimo z drugim. Ananasa, manga raje ne. Grozdje in lubenica pa sta si popolnoma enakovredna. SADJE LAHKO NADOMESTIMO Z jagode ananas ali kivi kivi mango, papaja, kaki, jabolka fige dateljni, suhe slive, rozine papaja mango, kivi, kaki mango papaja, kivi, kaki ananas jagode suhe slive suhe fige grozdje lubenica To bi bilo več ali manj vse. Vprašanja dobrodošla. LP
|
|
|
|