|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za tiste, ki previjate v otroški sobi..
31.3.2009 10:07:49   
TeBo
Prosim za pomoč tiste, ki imate previjalno mizo v otroški sobi, sama sem v dilemi ali je nakup smiselen ali ne, saj ne želim kupiti previjalne potem pa bom ves čas previjala samo v kopalnici (zaradi biližine vode, bolj toplo itd). Kakšne so vaše izkušnje?

Na forumu sem tudi zasledila, da je možno pri previjalni mizi od Lip Poljčane sneti tudi previjalni del, ko ga ne rabiš več.. ima katera izkušnjo s tem?
Po eni strani se mi zdi miza praktična, po drugi pa ima tako velik previjlani del, da ti ob koncu previjalnega obdobja ne koristi več?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za tiste, ki previjate v otroški sobi..
31.3.2009 10:13:03   
lananai
Midva nameravava previjat v spalnici, tko da imava previjalno mizo. Sva pa na eno starejšo komodo namontirala eno večjo ploščo z dvignjenimi stranicami. Jst mislim, da je fajn gledat, da se kasneje da ta plošča odstranit in da lahko previjalno uporabljaš tudi kot omarico...

(odgovor članu TeBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2009 10:29:02   
zmajaz
Mi imamo Lano od Lip Poljčane in smo zelo zelo zadovoljni z njo, ker je res super - ima 3 velike predale, v katere lahko spraviš praktično vsa oblačila za dojenčka, tetra plenice, plenice za enkratno uporabo ... Na velikem previjalnem delu pa je dovolj prostora še za robčke za ritko, razne kremice itd. Previjalni del je res velik - kar je super, ker ti user posted image  ne more zlepa pasti na tla, saj je dovolj prostora, da se obrne, pa bo še vedno na previjalni in ne bo kar padel na tla. Ko odstraniš tisti podaljšek nazaj z ograjico, pa dobiš čisto običajno komodo, ki jo lahko še potem naprej uporabljaš. Mi previjamo v kopalnici na pralnem stroju samo po kopanju, drugače pa vedno v sobi na previjalni.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 31.3.2009 10:32:22 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2009 10:35:06   
pocka
Se podpišem pod to, mi imamo enako kot zmajaz previjalno komodo Lana od Lip poljčane in je res super. Zdaj smo nabavili še eno,ko smo dobili še enega člana, tako,da imata oba otročka svoje stvari v predalih. Je ful praktično, ker gre skoraj vse notri, pa še veliko bolj pregledno je kot,če bi imela stvari v omari. Potem,ko ne bomo več previjali, se bo tista "ograjica" zadaj odstranila in se bosta komodi uporabljali naprej kot navadni komodi v sobi. Ni tako kot druge previjalne, s katerimi dejansko nimaš več kaj početi, ko ne previjaš več.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2009 10:52:15   
lenna
Tudi midva imava previjalno mizo od Lip Poljčane. Kupila sva jo že pred 2 letoma, kot komodo za predsobo. Je bila kot ulita za tisti kotiček:)
Julija pričakujeva, tako da bo samo namontirati zgornji del in bo imela funkcijo previjalne mize. Ko je ne bova več potrebovala, pa bo zopet v predsobi.
Vsekakor se mi zdi, da nakup ni zgrešen.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 10:56:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenna)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2009 11:03:51   
Anonimen
Nasa kopalnica je zelo mini,tako da ni prostora za previjalno,jo imamo v spalnici.Sem kupila malo vecjo z omarico in mi zelo prav pride.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2009 11:25:08   
Anonimen
Jaz previjalne sicer nimam od Lip Poljčane, pa se mi da previjalni del isto sneti dol in jo bom potem imela kot navadno komodo ... se mi zdi da je večina teh previjalnih tako narejena. Previjalna je pa v otoški sobici, ker se mi zdi bolj praktično. Saj mi v sobici od vseh stvari manjka samo voda, v kopalnici pa voda je, samo bi mogla vsakič s seboj vzet še plenice, kremo, kaj za preoblečt itd ... tak da pred vsakim previjanjem samo v skledico nalijem vodo in jo dam poleg previjalne mize. Pa še če se mi ponoči pokaka mi je ni potrebno iz sobice nosit in jo lahko kar tam v poltemi previjem, da se mi ne predrami. Kopamo pa malo 2x na teden v kopalnici, takrat pa previjalno podlogo dam na sušilca in je to to. Mislim meni je tako bolj praktično ... je pa od vsakega posebej odvisno kako si zorganizira vse skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.3.2009 12:19:44   
baby blue
midva bova imela previjalno kar v otroški sobi (ko bo narejena mansarda) ker imava v kopalnici premalo prosora tako da bova kupila komodo... in sicer imava ogledano od Lipa Poljčane mislim da je Lana... se mi zdi zelo priročna ker ima še tri predale tako da lahko bodyje in ostale stvari pospravim notr...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.3.2009 12:43:44   
tasyo
Mi smo imeli kar navadno komodo v spalnici (je komplet od spalnice), pa smo namontirali gor podaljšek z ograjico (to sem naredila sama), da smo dobili previjalno. Je bilo ful praktično, ker je velika površina in sem imela gor zloženo vse - od pleničk, robčkov, kremic... Vodo sem si pa v eni manjši posodici prinesla iz kopalnice. V kopalnici smo se previjali le po kopanju zvečer, funkcijo previjalne pa je prevzel pralni stroj. Zdaj, ko je madam že večja, pa se previjamo na veliki postelji, komoda pa spet zaseda svoj prostor, le da je v njej še vedno spravljeno vse, kar ima mala za oblečt. Osebno toplo priporočam previjalno v sobi, kjer bo otročiček.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2009 13:44:49   
Lunca1
Previjalno ti definitivno priporočam. Pri nas je bila pri veliki 3 leta, pri tamalem pa zdaj 14 mesecev v uporabi. Pač prineseš vodo v posodici. Aja je pa fino, če imaš zraven odlagalno površino za robčke, kreme ipd.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 31.3.2009 13:45:48 >

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.3.2009 17:39:33   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Previjalno ti definitivno priporočam. Pri nas je bila pri veliki 3 leta, pri tamalem pa zdaj 14 mesecev v uporabi. Pač prineseš vodo v posodici. Aja je pa fino, če imaš zraven odlagalno površino za robčke, kreme ipd.

se podpišem. Jaz sem tudi vodo v lavorčku nosila, previjalna je pa po meri narejena in imam veliko ploščo 100*90cm in tako veliko prostora- zadaj za peno imam plenice, bombažne krpice..., ob strani pa kremice, vatke, robčke... V 4 velikih predalih imam pa vso opremo za dojenčico.

Si ne znam predstavljat kako bi brez nje-

Plošča je pa odstranljiva in bo potem to predalnik v otroški sobi za karkoli bomo pač potrebovali.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.3.2009 18:21:39   
anika87
TeBo, jaz sem ti mislila predlagat Lano od Lip Poljčane, ampak ko sem prebrala vse odgovore, nimam kaj dodat. Jaz sem se definitivno odločila za Lano, ker lahko res vse not spraviš, pa še ostane kot del pohištva, ko odstraniš ploščo. Nisem je še videla v živo, ampak sem že tolk prebrala, kako je fajn, da jo bomo vzeli, tut če je v nobeni trgovini ne vidim, mislim pa da jo bom šla pogledat v Lesnino.
Če jo boš vzela, naroči od Recinkota, kjer je cenejša vsaj 40 € kot v trgovini, ali pa če boš vzela paket, si jo lahko izbereš.
Smotane pa so mi tiste previjalne, ki so ozke, ker so mi brezveze, se mi zdi, da nimaš kaj potem z njo, ko več ne nucaš...
Aja, mi jo bomo meli v otroški sobi.
Lp

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.3.2009 18:38:58   
mišk
Mi bomo kmalu že ta drugo ritko začeli previjati v otroški sobi. Hčerko previjam kar na taki veliki pisalni mizi, na kateri imam previjalno blazino, za ta drugega user posted image  pa mož ravnokar dela previjalno mizo za v spalnico, ki je v barvi ostalega pohištva in tudi kasneje ne bo zgledala kot previjalna, ampak obična komoda.
Ker že od začetka previjam v otroški sobi sem se navadila in kopalnice sploh ne pogrešam.
Prve mesece, ko sem ji ritko čistila z vodo, sem vodo prinesla v sobo v taki posebni posodici, kasneje, ko so bili aktualni robčki pa itak ni problema.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.3.2009 18:47:03   
metka_zone
Jaz pa sem imela kar dve podlogi za previjanje. Eno na pralnem stroju v kopalnici in eno v sobi, ki sem jo dala na posteljo. Čisto simpl, pa še poceni skozi prideš. Pa je mali ravno tako živahen malček. Brezveze komplicirat, če pa že kupuješ mu kupi takšno mizo za previjanje, da jo bo lahko še kasneje uporabljal.

Lp

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.3.2009 18:47:58   
Dudica1
jaz imam za previjat samo v otroški sobi in sem zelo zadovoljna...v kopalnici okopam zavijem in potem zrihtamv sobici...dojenčka sem tudi kopala v sobici na začetku potem pa ne več...user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.3.2009 20:56:39   
Taula
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Mi imamo veliko kopalnico, pa previjalno mizo tja samo pripeljem ko malo kopamo. (imam leseno previjalno mizo na kolesih, mi je super praktična.) Čez dan jo previjam v otroški sobi. Je pa fino imeti eno površino za potrebščine ja.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.4.2009 14:29:13   
kim09
mi imamo previjalno mizo iz pikapolonice (erik). je pa v beli ali pa natur barvi. stane 144 eur in zadnji del se da sneti tako, da imaš kasneje lahko omaro. mi smo zelo zadovoljni z njo. pa glede na ceno proti lip poljčane je zelo ugodna. imamo pa jo v otroški sobi. od začetka sem pač imela eno posodo v kateri sem si vedno prinesla vodo, da sem mu umila ritko. sedaj pa itak uporabljava robčke (star je pa že 18 mesecev). evo tu imaš še slikco:user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.4.2009 21:55:26   
L1ana
Ta je trenutno celo v akciji (link) oz. če si član kluba - 122€.

(odgovor članu kim09)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.4.2009 22:18:46   
CatJa
Jaz sem jo pri prvem otroku dala delat mizarju. Tako da bo zdaj pri drugem že čist lepo odslužila in je ne nameravamo obdržati, ampak podarit naprej. Jo imamo pa v otroški sobi. Na začetku smo malega kopali v sobi, zdaj ko je že v veliki bani, ga samo zavijem in nesem v otroško sobo, kjer ga zrihtam do konca. V kopalnici nimamo pralnega stroja ali kakšne druge površine, kamor bi lahko položila previjalno blazino.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu TeBo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.4.2009 13:45:22   
banananjam
jaz sem razmišljala, da bi v Ikei kupila tole http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70053924
in potem sama naredila previjalni del...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.4.2009 14:03:04   
emaa
Jaz imam previjalno/komodo narejeno po meri, ko bomo zaključili s pleničarji, se bo zgornji del snel, pa bo samo še komoda. Trenutno je res ne uporabljam zelo, saj mi je zaradi nosečnosti lažje previjati na kavču, se bo pa selila v drugo sobo, ko bo termi poroda bližje. Joj mi bo hudo, le kam bom dala vsa oblačila, ker je res pripravna za shranjevanje (da ne bo pomote imam še dve omari poleg, samo se pri dvojčkih nabere). 

(odgovor članu banananjam)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.4.2009 21:12:32   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: banananjam

jaz sem razmišljala, da bi v Ikei kupila tole http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70053924
in potem sama naredila previjalni del...

Točno tako smo mi kupili, zdaj še samo čakamo, da nam mizar nardi zgornjo previjalno polico. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu banananjam)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?