Ryssa -> RE: dudka in voda ponoči (31.3.2009 12:00:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi26 IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Pri nas je isto, jaz mu pač dam tisto dudo in vodo, s tem da vodo dobi samo enkrat na noč. Tudi jaz sem velikokrat ponoči žejna. Če mu dude ne bi dala, bi se drl in še bolj zbudil. Je pa pri nas večji problem to, da se obrača na trebuh in ga je ponoči treba obračat. a pa si že kej razmišljala o tem da bi prakticirala to,da mu ne bi ponoč dala ne vode ne dude,dejansko bi ga ignorirala. aja pa povej mi kok je star tvoj dojenček? ponoči se zaenkrat še ne obrača,se pa preden zaspi,dela cele akrobacije,tko da sem ga včeri ko je zaspal našla z nogami na povštru:)) hvala za odgovor. Vodo dobi enkrat, ker kot pravim sem tudi jaz večkrat ponoči žejna. Ne dajem mu pa za vsako ko se zbudi vodo. Treba mu je pa dati dudo, drugače ne mara dude čez dan, tudi zaspi ne z njo, ampak ponoči pa začne jokat in edino duda ga umiri da zaspi dalje. Da mu ne bi dala dude? Po mojem bi se tak drl, da bi še vse sosede zbudil. Mi je lažje dati dudo, kot pa poslušati dretje, pa riskirati da si čisto prebudi in je potem še lačen....
|
|
|
|