NI ZDRŽALO.....:(( (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

sonček76 -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 8:59:26)

Pozdravčke!

Imam žalostno novico.....prejšni teden sem vam sporočila, da je test pozitiven in je bilo vse ok, včeraj sem pa :hudicek: dobila in sem imela tako rekoč ss:zaspan:. Sem tudi dvakrat dežurnega ginekologa klicala in mi žal ni mogel nič pomagati. V glavnem grem v novi boj:angel:

Niti nisem tako razočarana, ker je bilo še na začetku in pač nekaj ni štimalo, da je šlo vse naprej!
Grem zdaj lepo na pregled pa bomo že nekaj poštimal in uštimal;)

Vsem nam, da bomo čimprej zagledali "stabilni" ++++!!:angel::rozica:

biba77 -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 9:01:42)

Soncek, ne obupat:rozica:. Pocartaj :love: in cimprej v nove boje :sloncek::sloncek:.
Tudi meni je bilo tako... Zato jaz zagovarjam delanje testov cimkasneje mozno.

girly -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 9:04:11)

ja tako pač je. mati narava že poskrbi, da se rodijo (večinoma) zdravi otroci. me veseli, da si pozitivno naravnana in da si kljub tej žalostni novici pripravljena na nove boje. saj boš ti tud mela :duda:

srečno :rozica:

Natka1 -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 9:17:30)

Meni je moj G ob izkušnji, kot je tvoja, rekel, da je mati narava poskrbela, kajti nekaj prav gotovo ni bilo čisto OK. Že naslednji mesec sem ponovno ugledala stabilen ++++:modri::roza:.

Ne bodi žalostna. Vse je za nekaj tudi dobro. Čeprav v tem trenutku niti slućajno ni videti tako.

Natka

pika74 -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 9:31:17)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

VITA74 -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 9:55:42)

:((
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Drži se punca.....
lp

tinkamiška -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 10:01:08)

ojoj:( kr pogumno naprej:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Sara3 -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 10:02:48)

:((:((:((

Kar pogumno v novi boj :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska:, da boš že naslednji mesec zagledala :modri::roza:.

Lp,:metulj:

anadejka -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 10:04:11)

Ohhhh Sonček,žalostno....ampak upanje umre zadnje,zato ti kar pogumno naprej in želim ti da že naslednji mesec dobiš novega sončka ki ti bo ostal pri tebi in te grel do konca.

Drži se!!!:angel::angel::angel:

pupika -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 10:06:20)

DRži se in naj te v naslednje čuvajo :angel::angel::angel:.

Upam, da boš že naslednji mesec srečka :nosecka: in da bo tvoja pikica rastla.

Zate :rozica::rozica::rozica:

tajč -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 11:07:25)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Nekaj verjetno že ni bilo vredu. Bolje je tako, mati narava že ve kaj dela

V upanju na naslednjič ti pošiljam še eno :rozica: in naj :angel: čuvajo vse kaj nam je drago.

Tajč

cmokec -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 11:28:38)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

enaena -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 11:32:55)

Upam, da nisi preveč žalostna ... in da vama bo čimprej ratalo...
Srečno! :rozica::rozica:

Skorpija -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 11:58:32)

Sonček, sij še naprej in vedi, da bo kmalu prišel :modri: zato da ostane!!!! :rozica::rozica::rozica:

sonček76 -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 12:00:16)

:rozica:hvala za spodbudne besede, zlate ste!!!:rozica:

lumpy -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 15:09:33)

Žal mi je da se vama je to zgodilo. :(
Sem pa vesela da tako pozitivno gledaš naprej in res je vsaj veš da lahko uspeta. Naslednjič bo bolje, sedaj ti bodo tako poskušali odkriti vzrok zakaj se je to zgodilo in naslednjič boš točno vedela v čem je problem.

Držim pesti!:sloncek:

miska2004 -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 19:55:28)

Hudo mi je, sonček! Ampak lepo, da si pogumna in pozitivnih misli :rozica:
Upam da vama prav kmalu spet uspe, in da se pikica tokrat obdrži. :angel::angel::angel:

Skye -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 20:15:00)

:angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:

Anitka -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 20:38:05)

Ojoj Sonček - žal mi je za tvojo :duda: :((:((:((:((:((:((:((

Drži se in želim ti, da bodo žarki sreče spet kmalu sijali v vajinem življenju

:rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:

Anitka:pika:

Pia73 -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 21:23:10)

Sočustvujem s teboj,..... :((:((:((

PiaM -> NI ZDRŽALO.....:(( (9.5.2005 21:55:27)

Tud meni se je zgodilo isto prejšnji mesec - 2 plusa, po 1 tednu pa :hudicek:.Ampak plusov še nisem najavila na RR, kot da bi vedla, kaj bo :(.Sem bila 2 dni čisto povožena.Mi je žal, da se ti je to zgodilo.Probaj se potolažit in čimprej pozabit in pozitivno v nove boje, kot jaz :sloncek: ter mislit na lepe stvari v življenju.Želim ti kmalu :modri::roza:.
:rozica:

Stran: [1]