okenske police - notranje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

only_me -> okenske police - notranje (30.3.2009 21:17:09)

Danes sva imela enga strica za strojne omete. In je rekel, da naj še kar nabaviva notranje okenske police, pa da se vse naenkrat naredi, da kasneje ni treba nič več.
Torej... za kak material ste se odločili? In predvsem me zanima zakaj.

AinB -> RE: okenske police - notranje (30.3.2009 21:23:40)

Mi smo vgradili marmorne police. Razloga za kaj točno nimava. So nama bile pač bolj všeč kot lesene ali plastične, pa tudi precej bolj trpežne so.

mala maja -> RE: okenske police - notranje (30.3.2009 21:32:00)

midva sva se odločila za marmornate. Razlog- ker sva jih dobila po skoraj enaki ceni (in to 3 cm pa še marmor tigrovo oko al kako se že reče) kot bi kupila plastične.

Za zunanje police 17 kom, rosa beta sva dala samo 380€, za notranje pa za 13 kom 540€, amapk kot sem že napisala je razlika v dražjem marmomju. Za tako ceno pa niti razmišljat nisva hotela o plastičnih, če sva na predračunu dobila ceno za plastične 480€[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

t5t6 -> RE: okenske police - notranje (31.3.2009 8:01:26)

Mi imamo lesena okna in lesene notranje okenske police v svetlo modri barvi. Delujejo zelo toplo in jih nebi nikoli zamenjala za marmor.

Anonimen -> RE: okenske police - notranje (31.3.2009 12:56:55)

Midva bova dala granit ali police iz umetne mase (so videti kot kamen, le da niso mrzle).

mika -> RE: okenske police - notranje (31.3.2009 14:45:42)

Imamo granitne police. Marmor odpade če imaš namen imeti gor rože, ker ima veliko vpojnost in flekov ne dobiš ven. Ostalo....plastika[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image], les.... pri nas ni pasalo, kljub temu da imamo lesena okna.

Katey -> RE: okenske police - notranje (31.3.2009 15:20:27)

Poglej si ponudbo polic pri firmi EDER HELOPAL, so iz umetne mase (95% naravni kamen, 5% smole in lepila), so tople na otip, ne vpijajo vode, z lahkoto se čistijo.

Če pa rabiš tel. št. pa javi na ZS.

www.eder-fensterbank.at

Stran: [1]