Je to res normalno (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Čiračara -> Je to res normalno (9.5.2005 8:07:19)

...da te v nosečnosti lahko boli glava tudi po dva dni skupaj?:zmeden2:. Drugih problemov nimam ampak kakšen dan me pa boli glava, da mi postane kar slabo:((. Ni to vsak dan, ampak zdaj v drugem tromesečju pa kar pogosto.

Lp

Urša -> Je to res normalno (9.5.2005 8:12:51)

Ja, pri meni je blo to prvič in drugič, me zna bolet tud po 2 dni skupi, kot kakšna migrena. :( Lekadol mi ne nuca. Sej pol kasnej mine, upam, da tudi pri tebi. ;)

Anonimen -> Je to res normalno (9.5.2005 8:15:47)

Jaz sem imela glavobole v nosečnosti. Je res neprijetno. Je treba potrpet! :rozica:

Bojana

Jančika_ -> Je to res normalno (9.5.2005 9:58:01)

Žal je normalno. Mene je bolela po en teden skupaj:(.

srecka -> Je to res normalno (9.5.2005 10:03:43)

Hoj!

Ne mine teden, da me ne bi glava vsaj malo bolela... Predvidevam da je to zaradi povečanja količine krvi, ipd. Ker imam že tako probleme z migreno, se enostavno uležem na trdo podlago (na hrbet), zatemnim prostor, orosim obraz z vodo in poskušam misliti na NIČ! ... :rozica:

Gina -> Je to res normalno (9.5.2005 10:06:30)

Jaz sem jih tudi pri prvi nos. imela velikokrat. Tudi po več dni skupaj.:( Aja, meni je včasih škodovalo mleko. Poskusi pogruntat, kaj ti škoduje, poleg stresa in včasih pritiska.

špelin@ -> Je to res normalno (9.5.2005 10:38:41)

Boga Čiračara, tole pa izgleda kot migrena :(

:rozica::rozica::rozica:

tincci -> Je to res normalno (9.5.2005 11:39:02)

Mene je tudi nekajkrat, pa sem šla vsakič na sprehod za eno uro. potem sem še malo počivala, pila ful vode, pa nekako mine..

Stran: [1]