|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Terme Čatež apartmaji
30.3.2009 20:41:15   
muha1
A je katera že bila? Kako daleč od app so oddaljene terme? Smo študirali, da bi šli aprila skoz vikend za tri dni. Kako pa je glede gretja, saj še zna biti aprila mrzlo. V glavnem me zanimajo vaše izkušnje. Aja, imamo pa 3letno punčaro user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Terme Čatež apartmaji
30.3.2009 20:55:27   
sanja nk.
hello
Ja apartmaji so leseni, lušni user posted image , kar prostorni, samo je pa odvisno katerega boste najeli, so novejši, ki so večji in boljši in pa starejši ki pa so malo bližje ...največ 200 metrov od vhoda na bazen user posted image ,vendar pa so manjši ...in malo zastareli...drugače so pa tudi tisti, ki so najdlje samo okrog 300 metrov oddaljeni od riviere..
glede gretja se žal ne spomnim...mislim da so noter akumulacijske peči ( v starejših) v novejših pa mislim da je že centralna kurjavauser posted image ...drugače pa urejeno naselje, veliko placa za otroke, igrišča, tenis, fuzbal plac..., za rolat pa kolesarit je superuser posted image , aprila pa bo odprta samo notranja riviera...
pa zdaj sem se spomnila, da so v apartmajih klime, ki imajo možnost gretja (konvekcijske)..tako, da se lahko tudi ta uporabi
lp

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2009 21:13:08   
total
Moji starši so vsako leto gor na dopust in so v Želežniških hišicah in je ful lepo,za 5 oseb vse maš not..men je ful lepo,sicer smo skoraj domačini sam mi je lepo se it na Čatež kopat.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2009 22:45:32   
luka jan
M tud hodimo parkrat na leto dol, je ceneje najet app za čez vikend, kot pa plačat karte in se vozit domov. Mi hodimo v en app ki sem ga našla na Bolhi, je pa app zidan, ima dve spalnici in 5 kart ki so vključene v ceno najema app in za to plačamo 50 eurov na dan. APP je za 5 ljudi. Če pa se greš kopat pa daš samo za karto 12 eurov. Pol pa preračunaš in vidiš da je app itak zastonj.
Ogrevanje je poštimano, imaš klimo, pa termoakumulacijsko peč in še električne radiatorje, tak da je fajn toplo, tud mi hodmo dol z našim 3,5 letnikom.
App je sicer bolj na koncu naselja, tako da je en tak luštn sprehod do termalne riviere, men se ne zdi daleč.
Je pa res lepa okolica, fajn porihtano za otroke, tako da gremo v začetku maja ko je že malo bolj toplo spel mal pogledat. Pa za enih par dni je men čist dost.user posted image
Odsvetujem pa lesene hiške, ki so hladne, pa še bolj po kavbojsko opremljene. No vsaj moja izkušnja je taka.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2009 9:12:23   
cmokec
Ravno prejšnji vikend smo bili v teh apartmajih. Najem smo naredili kar preko Term. Smo pa dobili zidan apartma in 5 kart na dan bivanja. Prišli smo v topel in čist apartma, v katerem je že bila postelnina in brisače. Kurjeno je z prenosnimi radiatorji, pa smo jih kar malo ugašali, ker je bilo vroče. Čiščenje je všteto v ceno najema.

Nam je bilo fino, le do bazena smo se peljali z avto, ker je bil kar v zadnjih vrstah naselja.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2009 9:41:07   
muha1
Cmokec vkaterih app pa ste bili, v standart ali superior?

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2009 11:10:10   
cmokec
V standard apartmaju.

Smo bili pa dve družini in so nam dali sosednje apartmaje, da smo bili skupaj.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2009 11:15:43   
os*
mi smo tudi bili ta vikend v čatežu
v zidanem app - toplo je bilo še skoraj
malo preveč....
do riviere smo se sprehodili - nam je bilo lušno.....

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?