Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Je morda kaj narobe z ledvicami? 9.5.2005 8:04:12
|
|
|
|
Čiračara
|
Jutro Lenči! Mene je tud en dan bolelo tam kot tebe. Potem je pa minilo:zmeden2:.Upam, da ti bo katera več znala povedat. LP:metulj:
|
|
|
|
Je morda kaj narobe z ledvicami? 9.5.2005 8:14:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imaš možnost pojdi na pregled danes! Da boš pomirjena. Mogoče je z vodo kaj narobe. Nočem te strašiti ampak na podoben način sem jaz čutila popadke, le da je bilo na določene intervale. Bila sem pa prepričana, da me bolijo ledvice. Bojana
|
|
|
|
Je morda kaj narobe z ledvicami? 9.5.2005 8:15:11
|
|
|
|
Katyj
|
Mene je bolel križ pol se pa razširilo na ledvice (se pravi okrog ledvic) meni se je zdelo, da me boli vse, z vročino 40C:hudicek:. Na WC sem hodila po večrat in po malo, Urin pa uf, fej. Na koncu sem pristala v bolnici. Vnetje.:hudicek: Nočem strašiti. Pri meni se je to odvijalo dva tedna. Priporočam ti pitje čaja za ledvice in mehur. Lahko pa da imaš vnetje mehurja, če te peče ko greš na WC. ALi pa se izloča pesek iz ledvic tudi takrat peče in boli. Možnosti je veliko zakaj.:zmeden: Najbolje, da greš do osebnega na pregled. LP K
|
|
|
|
Je morda kaj narobe z ledvicami? 9.5.2005 8:16:27
|
|
|
|
Katyj
|
Oprosti nisem vedela, da si noseča:ups:Šele vstala sem. Le pojdi do g. LP k
|
|
|
|
Je morda kaj narobe z ledvicami? 9.5.2005 8:26:39
|
|
|
|
nana 27
|
mene tvoj opis spominja na vnetje mehurja. Na tvojem mestu bi šla do zdravnika pa naj on oceni, ali bi bil potreben antibiotik ali pa si lahko še pomagaš z res obilnim pitjem tekočin. Vse dobro, Nana
|
|
|
|
Je morda kaj narobe z ledvicami? 9.5.2005 8:30:55
|
|
|
|
Lenči
|
Hvala za vaše izkušnje. Sem klicala G in danes žal ne dela - je na izobraževanju. Torej mi ne preostane drugega kot da počakam na jutri:( . Saj morda bo pa do jutri že minilo (optimistka za vedno). Glede popadkov pa - pri meni so bili prvič čisto drugačni - na drugih mestih. In tudi pojavljali so se v intervalih, to sedaj je pa konstantna bolečina :hudicek:.
|
|
|
|
Je morda kaj narobe z ledvicami? 9.5.2005 9:00:02
|
|
|
|
nana 27
|
Lenči, čim več pij. Aja, meni pomaga poparek iz peteršilja (2dcl na dan). Deluje antiseptično in ti bi lahko pomagal, da boš lažje zdržala do pregleda. Nana
|
|
|
|
Je morda kaj narobe z ledvicami? 9.5.2005 9:18:21
|
|
|
|
girly
|
naj ti gre tvoj po ursi čaj. 3x na dan eno skodelico, to je čudežno, boš vidla. sicer je granak, tko da ga k malo posladkaj, ampak pomaga pa full
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?