pomoč mamici - 3. del (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

buči -> pomoč mamici - 3. del (9.5.2005 7:20:38)

Da nas malo bolj gor prestavim ...

Najpre: :bravo: :bravo: :bravo:, da je zadeva stekla. :rozica: za vse pridne punce z RR-ja!

Če bi ji katera rada poslala mobi kartico, ji lahko sporoči prek sms-ja številko kartice, s katero bo potem ona napolnila račun.

A se je našla tudi že obutev zanjo in za fantka? Ona vem, da ima št. 38, za malega pa ne vem.

Pa pa :kuza:

india -> pomoč mamici - 3. del (9.5.2005 7:24:59)

Za malega je meni glede obutve rekla, da ne ve, katero številko ima, da pa ima večjo nogico, verjetno 22 ali še več.

Anonimen -> pomoč mamici - 3. del (9.5.2005 7:27:41)

Likalno desko bi rabila?
Upam, da bo šla v avto.
Večja nogica..moj ima večjo nogico to je št.22.

india -> pomoč mamici - 3. del (9.5.2005 7:30:15)

Ja, pravi, da ima mali samo ene stare supergice, na katerih se pa več ne vidi številke. Moj ima tudi 22. Sicer je pa to pri obutvi najtežje. No,nekaj bomo že našli!:miska:

NATAŠA11 -> pomoč mamici - 3. del (9.5.2005 8:07:23)

Lep pozdrav!
Šele danes sem zasledila vašo akcijo, pa sem se odločila, da tudi mi malo pomagamo. Nimam sicer kakšnih uporabnih stvari (če se bom kaj spomnila bom vprašala, če to potrebuje), bi pa bila pripravljena poslat ali nakazat nekaj denarja za kar rabim podatke kako to storit (št.računa, naslov?)!

Upam, da bomo tako od kakšne koristi:bravo:

aj@ja -> pomoč mamici - 3. del (9.5.2005 8:23:26)

Nataša - tukaj je njena številka, pokliči jo in se bosta dogovorili za št TRR ali naslov.
Telefonska mamice: 051 239 752

buči -> pomoč mamici - 3. del (9.5.2005 8:29:04)

Punce, dajmo jo še malo razveselit. Dajmo ji zrihtat nekaj za njeno dušo. Ko bom šla k njej, ji bom nesla eno rožico za v sobo. A je mogoče katera frizerka, da bi jo malo pocrkljali, medtem bi pa ena pazila na njenega :modri::angel:? Za to gotovo ne bo imela denarja ali pa ga ne bo hotela zapravit. Se mi pa zdi, da ima po vseh teh razočaranjih tako zelo slabo podobo in mnenje o sebi. Nekaj bi res potrebovala za svojo dušo. Ima še kdo kakšno idejo?

:kuza:

aj@ja -> pomoč mamici - 3. del (9.5.2005 8:39:24)

Buči - mega predlog:bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> pomoč mamici - 3. del (9.5.2005 9:19:55)

Imamo kakšen seznam, da ne bo imela 5 enakih stvari, nelaterih pa nič?

Jaz lahko podarim termovko, šalice za kavo(nove), likalno desko, nekaj posteljnine, 2 veliki brisaci za tuširanjeen lavorček za perilo, koš za smeti, namizne prte, pižamo zanjo. To je zaenkrat.

Magi* -> pomoč mamici - 3. del (9.5.2005 9:24:36)

hojla. sem premišljevala kako lahko pomagam. trenutno nimam kaj dosti (veliko stvari sem ravno pred kratkim dala naprej) in tudi denarno sem ta hip zelo, zelo na tesnem. a mogoče potrebuje kake brisače, kuhinjske krpe? mislim, da bi kaj takega pa našla in tega je itak vedno premalo (razen pri meni, očitno)??

Andra -> pomoč mamici - 3. del (9.5.2005 9:33:37)

Punce a tisti dogovor za četrtek popoldan v Europarku še velja?

Anonimen -> pomoč mamici - 3. del (9.5.2005 9:35:04)

Andra, velja velja.

Andra -> pomoč mamici - 3. del (9.5.2005 9:42:33)

Hvala, sigurno kaj prinesem.

buči -> pomoč mamici - 3. del (9.5.2005 16:22:04)

Kdaj, kje?:zmeden:

Stran: [1]