Nekaj o kengurujčku (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Pika10 -> Nekaj o kengurujčku (9.5.2005 0:46:03)

No sem se spomnila medtem ko berem vaša vprašanja. Jaz sem zelo malo uporabljala kengurujčka, sem pa nekaj pogruntala :
Imam Chicotov kengurujček, ampak verjetno se da to povsod naresti. Namreč v kengurujčku lahko otrok tudi leži. Poskusite otročku spodviti nogice in ga poležat. Jaz sem to pogruntala, ko sva enkrat prehodila kak kilometer in tako se otročku spočije hrbtenica in še zaspi sladko. Samo glavico morate držat. Pa mi je ena na cesti rekla"Vidiš pa še spi lahko in sedi",verjetno ne vedo, sem si mislila.Pri vseh se lahko samo malo iznajdliv moraš biti.




puncica -> Nekaj o kengurujčku (9.5.2005 8:55:14)

:zmeden2::zmeden2: si ne predstavljam a lahko mal bol razložiš, kako si ga polegla, verjetno pa to gre pri bol suhcenih dojenčkih




afrika -> Nekaj o kengurujčku (9.5.2005 9:12:27)

Včeraj smo dali Lana prvič v kengorujčka (3,5 meseca), pa se mi zdi njegova poza (bodisi da gleda naprej ali proti meni) malo hecna. Se sprašujem, če je sploh to ok za hrbtenico. In sicer sem si predstavljala, da bo telo lepo sproščeno nameščeno noter, je pa dejansko nekako napeto kot recimo v loku (trebuh najbolj ven). Je to normalno oz. je pri vas tudi tako? Imamo pa Tomy Roma varianto. Sicer se je v redu noter počutil.

Pa hvala za ležečo idejo!

p.s. Na kengorujčku piše, da je uporaben od 0-1 leta, pa resnično dvomim, kako spraviš noter 1-letnika, saj je že zdaj vse na "knap".




Jančika_ -> Nekaj o kengurujčku (9.5.2005 9:47:50)

To ležečo funkcijo ima samo Chiccotov kegurujček. Žal ima zgornji del narejen tako smotano, da ga mali hitro preraste, drugače mi je bil ful všeč.




frutka_ -> Nekaj o kengurujčku (9.5.2005 16:09:42)

To funkcijo da tamali leži v kenguruju ima le Chicco.

Sicer pa smo ga mi uporabljali kar dolgo ampak nikoli za daljši čas, max 20minut!

LP




Pika10 -> Nekaj o kengurujčku (11.5.2005 1:04:08)

Nisem vedela da ima to samo Chicco. Puncica, spodneseš mu nogice in leži.




Stran: [1]