jolly123 -> RE: PROVOKACIJA NA KM (29.3.2009 18:05:25)
|
Ti iz prve roke, ker sem to ravno 14 dni nazaj opravila povem, da je vse skupi kar neki. Prvi dan dobi najprej 2,5 ml čez pol ure 5 ml in še čez pol ure 10 ml. Valda to vse opraviš dopoldne in potem ne veš več kaj delat tam sam s sabo. Naslednji dan po viziti če je vse OK, dobi milsim da 30 potem 60 in potem 90 ml. tretji dan pa dobi cel mlečni obrok za zajtrk, kosilo in večerjo. Četrti dan po viziti če je vse OK greš domov. Mene je že tretji dan vse minilo, sem bla na koncu z živci, v sobi vsaj jaz sem imela 10-letnico, 17-letnico in 3-letnika...naš pa 6 mesecev star. zdaj pa pomisli...toliko različnih ljudi, vsak svoj ritem, obiski pri 10-letnici do 8-ih zvečer. Naš je zaspal šele ob 10-tih, doma gre spat že ob 6-tih. Ponoči ob enih se je zbudil, ker je nočna sestra nonstop not uletavala in luč prižigala in nismo mogli več zaspat. Tko da sem tretji dan ****is fasala in sem prosila, če lahko dobi te tri obroke malo prej in gremo domov, ker če bi kaj bilo, bi se itak takoj že prvi dan pokazalo. pa so me potem spustili, samo sem morala podpisati, da sem šla po svoji volji itd.
|
|
|
|