Gina -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:50:02)
|
Tia, a si ti zihr, da vsi tvoji frendi tako mislijo? Na podlagi ene ženske pač ne moreš sodit. Jaz mislim, da v bistvu mora vsak malo sam naredit, zato, da ima prijatelje. Malo migat, se potrudit. Če spoznaš veliko ljudi, je med njimi gotovo tudi kdo, ki ti je pisan na kožo. Jaz npr. stanujem v novem kraju cca 3 leta, pa že kar precej ljudi poznam. Ampak sem sama moral nekaj naredit za to. Nisem doma čakala, pa se sama sebi smilila. Na igrišču npr. začneš čvekat s kakšno mamico, pa na kofetku, ko še kakšna pride s pikcem in vozičkom, pa na gugalnicah. Koga spoznaš v vrtcu, kasneje v šoli, kakšno mamico na aerobiki ali fitnesu, celo v knjižnici. Ne boš verjela, nekaj sem jih morala spoznat prek interneta, pa smo sosede! Tudi to se zgodi. Nekaj pa imam starih, dobrih prijateljstev, ki jih ohranjam.:bravo: Če so ljudje fajn, so fajn, zakaj bi pretrgala stike.:) Če bi se mi zdeli čudni, ali bi se pač odtujili, bi pa se. Samo kot pravim, za prijateljstvo je treba migat. In stike ohranjat in tudi v tem smislu migat. Če ne umrejo. Vedno pa umrejo, če imajo ljudje druge interese. Če nimaš več skupnih interesov, če se ne pogovarjaš istih reči, potem ti je z njimi dolgčas. Kaj potem. Najde se vedno dosti novih, ki imajo enake želje, potrebe, interese. Zato se ne sekiraj za stare znance, naj odidejo v drugo smer.
|
|
|
|