Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tia 27 -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 19:47:03)

Že ene tri tedne sem tu z vami, se pravi sem bolj frišna.Sem iz ljubljane, stara 26 let z 2 leti staro hčerko, no zdaj bo 22.5. in prekrasnim možem.Na forumu sem že dostikrat omenila da nimamo nobenih prijateljev ki bi imeli otroke.Pa mi v petek reče sodelavka, ko ji povem kakšen problem imamo veš preveč čudni ste ti imaš predober avto, mislim kabrio pa to pa oba sta ful lušna pa spedenana pa velik si privoščite pa...TAKIH LJUDI SE POTEM NEKATERI RAJE IZOGIBAJO...no potem pa ne vem sem rekla najbolj da prodam avto, pa na nobeno potovanje več ne grem pa bo moja hči imela polno prijateljev.Danes pa se z možem pogovarjava koga vse bomo povabili in jaz u jok ker ni nobenega otroka ki bi prišel k moji pikici na rojstni dan...:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

lan -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 19:51:29)

Ojej!
Samo to ti povem,da to ni razlog.Jaz se takih ljudi ne izogibam razen,ce so prevec samovsecni in naduvani,kar vi,po mojem niste.

kofetek2010 -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 19:57:32)

ne se sekirat zaradi zavistnežev!
mi smo imeli enake probleme, ker od mojih prijateljic še nobena ni imela otrok, da bi prišel na sinov 1 in 2 RD, smo pač praznovali bolj v krogu družine, sin je praznoval s prijatelji v vrtcu in ni bilo problema :) sem potem spoznala nove prijateljice (smo se preselili), ki so imele otroke in je sin dobil novo družbo, nekatere moje prijateljice od prej so kasneje tudi dobile otroke, nekatere jih še sedaj nimajo
in pred 3 leti smo se preselili iz MB v LJ tako, da smo morali vsi spoznati nov krog ljudi s katerimi se družimo in tudi stare v MB gremo občasno obiskat ali oni obiščejo nas :)
sedaj sem frišna nosečka in verjamem, da bom spoznala v LJ tudi kakšno, ki bo konec leta rodila in bova lahko skupaj hodili na sprehode z vozički :)
žal nimam otroka, ki bi lahko bil starostna družba tvoji pikici (sin je star 8 let), če si vseeno želiš družbo, se mi lahko javiš na privat :)

lp

Annny -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:00:08)

Pozdravljena,
tudi jaz mislim, da to ni razlog.
Lahko, da se vas nekateri zato izogibajo, ampak verjetno gre tu za strah (da boste mislili, da oni niso dovolj dobri) ali pa morda za nevoščljivost.
Verjemi pa, da je od videza presneto malo odvisno, koliko ima kdo družbe..na koncu vedno prevlada značaj in 'pozitivna energija'.
Naša družina se druži z ljudmi, s katerimi se dobro razumemo in počutimo, z ostalimi smo pa pač samo znanci- pa ne glede nato, koliko imajo oni in koliko imamo mi;)

LP

lin -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:03:45)

Če bomo kaj v Lj se lahko dobimo in spoznamo pa ko boste na morju-Portorož se ogasli pa gremo na sprehod.Jaz ljudi ne izbiram po izgledu,tako da ko boš kaj na našem koncu se oglasi ,pa se zmenimo.

Kadija -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:05:11)

Je že res, da je veliko takih ljudi, kot ste vi in ki se bolje rečeno izogibajo takih, kot smo mi, navadni:ups:, v tvojem primeru pa je zgleda ravno obratno, kar pa je isreno rečeno redkost.Tako da je tukaj glavni razlog očitno faušija.:(
Veš iz moje strani bi srčno rada spoznala tebe in tvojo family, če bi le bili malo bližje MB.Nimam namreč težav s tem, kdo kaj ima in kdo ne.Če ne drugače, lahko kontaktiramo po mejlu, messengerju ali pa tukaj.Morda se pa kdaj še kje srečamo.:kava::bravo:Če bo naneslo, zakaj pa ne?:sloncek:

Tia 27 -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:07:54)

Ok dovolj punce zdaj spet jokam ker ste tako prijazne in ne nismo naduvani, imamo zelo revne in zelo bogate prijatelje, nama je merilo prijateljstvo ne denar in dober izgled pa a je svet čisto narobe obrnjen?
Hvala za velik odziv in tople besede.:sloncek:
Sem že malo boljše volje...:sloncek:

kalimero -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:09:58)

To verjetno res ni razlog. Sicer pa, veš, taki ljudje, ki se te izogibajo zaradi takih razlogov niti niso vredni, da bi bili tvoji prijatelji. Naši so sicer že večji, tako, da družba res ne bi bili. Kje pa je otroček v varstvu?

kofetek2010 -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:12:07)

aja, še nekaj sem pozabila napisat - ponavadi so ljudje, ki imajo denar magnet za nekatere, ki ga nimajo a bi radi bili njim enaki :( žal, sto ljudi sto čudi! :(
in poznam tudi takšne, ki se pustijo kr naprej častit :grrr: lepo pustijo, da vedno plačaš, oni pa nikoli :grrr:

Tia 27 -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:12:53)

Pikica je že v vrtcu, tam ima prijatelje...samo ob vikendih, na izletih, popoldne je žalostna...:sloncek:

viv_ -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:16:59)

Tia,

pravi prijatelji pač ne gledajo na to koliko imaš denarja in koliko ga nimaš. Tisti, ki so tvoji prijatelji jim je to vseeno, kvečjemu veseli so zate če ti gre dobro.

Sem tudi jaz na ta račun izgubila nekaj "prijateljev", ker sem slišala, da smo boržuji in da preseravamo... Ampak tisti pravi prijatelji so pa ostali.

lp

Petra P. -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:17:14)

Šmenta. Naš ta mali je komaj 6 mesecev star, ampak mislim, da bi z veseljem povabo tvojo pikico na sladoled :) . Žal sva trenutno na obisku v MB (pri starih starših), ampak če se bo po naši vrnitvi tvoji pikici luštal obisk parka (in sladoled) sta vabljeni.

Petra & Vid

P.S. Pa le pogumno, običajno dobiš pol "kompanjone" tam, kjer najmanj pričakuješ

Annny -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:30:40)

Tia in Viv,
tudi jaz vama lahko povem, da sem marikaj slišala na ta račun glede naše družinice..se mi je zdelo prav smešno in se mi o tem niti ne da govoriti. Verjemita, da je sploh na vasi s tem pravi križ..tako da tukaj tudi midve s pikico nimava nobene posebne družbe..se moramo zapeljati vsaj 20 km daleč do prvih prijateljev. Pa kaj potem, važno, da smo srečni. Zato pa je ta forum- da malo počvekamo, če nam je dolgčas in da spoznamo nove prijatelje in sorodne duše!:rozica:

viv_ -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:33:36)

Jaz se s tem sploh ne obremenjujem - hvalabogu da nam gre tako dobro da so nam eni fouš :)-

Imam pa na srečo precej družbe, pa še sedaj sva z Mirno dobile en kup "bab" za zraven, tako da tistih par :hudicek: ne pogrešam...

Tia, ne sekiraj se!

kofetek2010 -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:40:54)

a ni ta faušija tak poseben slovenski fenomen? :(

namesto, da bi bili ljudje veseli, da nekomu gre dobro - so mu fauš!
namesto, da bi bili veseli, ker potem, če gre nekomu dobro, lahko gre drugim tudi!
če bi šlo pa vsem slabo, lahko gre njim ali meni tudi! :zmeden2:

Tia 27 -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:41:25)

Annny in Viv,
ma zaradi sebe se niti tok ne sekiram težko mi je zaradi tamale k nimava niti enih prijateljev da bi imeli otroke, on pa jih ima tako rada.:((

CatJa -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:48:19)

Tia 27, men je ful žalostno, da otročiček nima družbe, saj ni kriv, da eni tako razmišljajo.

Po drugi strani si pa mi prav želimo, da bi lahko Janov 1. rojstni dan praznovali sami, v ožjem družinskem krogu in tako po vsej verjetnosti tudi bo. Že komaj čakamo :torta:

Gina -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 20:50:02)

Tia, a si ti zihr, da vsi tvoji frendi tako mislijo? Na podlagi ene ženske pač ne moreš sodit.

Jaz mislim, da v bistvu mora vsak malo sam naredit, zato, da ima prijatelje. Malo migat, se potrudit. Če spoznaš veliko ljudi, je med njimi gotovo tudi kdo, ki ti je pisan na kožo.
Jaz npr. stanujem v novem kraju cca 3 leta, pa že kar precej ljudi poznam. Ampak sem sama moral nekaj naredit za to. Nisem doma čakala, pa se sama sebi smilila. Na igrišču npr. začneš čvekat s kakšno mamico, pa na kofetku, ko še kakšna pride s pikcem in vozičkom, pa na gugalnicah. Koga spoznaš v vrtcu, kasneje v šoli, kakšno mamico na aerobiki ali fitnesu, celo v knjižnici. Ne boš verjela, nekaj sem jih morala spoznat prek interneta, pa smo sosede! Tudi to se zgodi.
Nekaj pa imam starih, dobrih prijateljstev, ki jih ohranjam.:bravo: Če so ljudje fajn, so fajn, zakaj bi pretrgala stike.:) Če bi se mi zdeli čudni, ali bi se pač odtujili, bi pa se. Samo kot pravim, za prijateljstvo je treba migat. In stike ohranjat in tudi v tem smislu migat. Če ne umrejo. Vedno pa umrejo, če imajo ljudje druge interese. Če nimaš več skupnih interesov, če se ne pogovarjaš istih reči, potem ti je z njimi dolgčas.
Kaj potem. Najde se vedno dosti novih, ki imajo enake želje, potrebe, interese. Zato se ne sekiraj za stare znance, naj odidejo v drugo smer.

Tia 27 -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 21:07:02)

Joj Gina...
Ti mene res nisi razumela, imava čudovite prijatelje ampak brez otrok...
Pa še en odgovor, tudi mi bomo praznovali najprej v družinskem krogu in nam to ful pomeni, mi trije smo ful povezani se noro ljubimo in z možem sva sorodni duši, sanjsko ampak bi pa moji malčici tut privoščila žur s prijateljčki, in vsi trije smo ful družabni.:zmeden2:

lutka -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 21:08:48)

Tia 27,vem kako ti je pri srcu....tudi sam sem že dala to skozi

Ampak človek dobi z leti trdo kožo;). Tudi pri meni je bila podobna situaciaj.Favšija se je čutila najbolj pri sorodnikih:zmeden:...............še sedaj ko sem bila noseča z dvojčki,mi je moževa sestra rekLA: pa kaj razlagaš,da si noseča z dvojčki....saj še sploh ne veš če je res"..........pa je bilo tudi meni da bi se zjokala:((:((

za hčerkico pa nikar ne skrbi........ona ima svoje prijatelje v vrtcu......pojdita v park ali na igrišče,kjer je veliko mamic z otročki,tudi tukaj se lahko igra z njimi....in nikoli ne veš,mogoče srečate prav prijetne mamice z otročki in tvoja :duda: bo dobila prijatelje:bravo::bravo:

lp :rozica::rozica:

india -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 21:22:55)

Tia27, te popolnoma razumem!
No, moram ti rečt, da tudi mi nimamo ne vem kako velikega kroga priajteljev,ki bi ustrezal našim otorkom ( saj jih imamo 6...razne starosti), zato je pa toliko težje najti nekoga, ki bi imel otorke primernih starosti ;););).
Ko otroci zrastejo, si ustvarijo svoj krog. Moja najboljša priajteljica iz otroštva ima na primer hčero staro že 17 let, moja najstarejša pa je 12. Se pravi, se druživa medve, mamici, onidve se pa samo gledata.

Zakaj pa ne greš na akkašno srečanje RRjevk v LJ? Morda tam spoznaš kakšno sorodno dušo, pa preraste vse skuapj v prijateljstvo???
Tudi sama sem preko RRja spoznala ogromno dobrih frendic, iz cele Slovenije, pa sploh ni problem oddaljenost, imamo telefone, mesengerje, maile, avte,...

Dobrodošla še enkrat med nami!
:rozica::rozica::rozica::rozica:

Gina -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 21:27:36)

Tia, ravno to sem mislila, da tako najdeš mamice z otročki, kot sem napisala. Jasno, da vsi prijatelji nimajo otrok in da tvoj otrok potem tam nima družbe. Saj je najbrž povsod tako. Zato pa najdeš nove prijatelje, znance, ki pa imajo otroke in s tem imata in ti otrok še novo družbo.

V prvem postu si pa napisala, če se ne motim, da vas ne marajo, ali so vam fouš ali kako že, ker imate stvari, ki jih drugi nimajo. Zato sem sklepala, da bi bila nasploh vesela kakšnih novih prijateljev. No, jaz sem jih itak vedno, ne glede na velik krog znancev, se vseh novih razveselim. Pa sem ti zato dala tak predlog.

Anonimen -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 21:31:48)

Saj če otroka pelješ na otroško igrišče, si tam sam najde prijatelje. Vsaj pri nas je tako.

gamini -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (8.5.2005 21:38:41)

Tia,:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

tudi sama sem čist "frišna" uporabnica RR. Pred nekaj leti pa sem se preselila v Ljubljano, kjer je mož dobil službo in stanovanje (iz Štajerske). Takrat sem mislila, da se mi bo zmešalo. Nisem nikogar poznala in sem bila ful osamljena. No, pa sem kmalu ugotovila, da so tudi tukaj ful dobri ljudje, čeprav mogoče malo bolj zadržani kot smo Štajerci. Pa, da ne nakladam preveč: moja najmlajša pikica (imam namreč tri) je stara 20 mesecev in je takoj za žur in novo prijateljico. Iz kirga konca Lj. pa si?

Anonimen -> Punce jaz sem se pa danes tako iz srca zjokala... (9.5.2005 7:42:03)

Naš na igrišču vsakič kakšnega novega spozna. Tam je pa res dovolj otrok, verjetno tudi že pred bloki :zmeden2: Malo je treba it v družbo oz. tja, kjer je možnost, da srečaš otroke. Domov bo težko kdo prišel.

Sicer pa je naš popoldne, ko pride iz vrtca, tudi večinoma sam oz. brez otrške družbe, pa ni nič žalosten. Se mi zdi, da ima otroške družbe že dovolj v vrtcu, popoldne se bolj koncentrira na najino družbo. Igranje, sprehodi, gledanje risank, igrišče....samo čas je potreben ;)

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>