Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 18:39:21
|
|
|
|
buškica
|
Zanima me če ima katera iste probleme. Do menstre je še 4 dni, mene pa joškice tako bolijo da se jih tud dotakent ne smem že dva tedna. PA sedaj se mi je začel nek izcedek, tak gost in lepljiv, bel. PA nič se nisem prehladila ker se full pazim- seveda sem pomislila na vnetje, ampak nima nobenega vonja . Nikoli vsaj kar jaz pomnim nisem imela pred menstro takih problemov, ja pa da ne govorim kako me po trebuhu šika, kot da je cela vojska tam notri. Kaj mislite? lp buškica p.s. ja spet sem šla po enem letu k vedeževalki, ne boste verjele isto mi je povedal kot lani, samo da je rekla da nemo potebno čaakti na umetno oploditev ampak bo po naravni. Seveda ker sem nejeverni tomaž sem mojega k eni drugi poslala, ki pa se ne pozna s to vedeževalko pa je prišel domov z istim odgovorom, potlej pa je še njegova mama odšla do tretje vedževalke spet neodvisno od drugih dveh, pa ji je isto zgodbo povedala. Zdej pa ne vem kaj naj si mislim. Če pa ttri vedeževake iz različnih krajev slovenije in vse veljejo za vrhunske povejo isto potlej mora biti nekaj na tem. Kaj pravite?
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 18:42:41
|
|
|
|
lenika
|
Mogoče si pa noseča. Potrpi še kakšnih 5 dni in naredi test. Držim pestke zate.:bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 18:47:09
|
|
|
|
cmokec
|
In iz Buškice bo zrasla ena Buška. :miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 18:49:32
|
|
|
|
buškica
|
ja iz tvojih ust v božja ušesa, tko nenak pravjo ane. kaj bi dala da bi bilo res. bom sporočila. ravno na svoj rojstni dan moram dobit :hudicek:. drugače pa bo to lepo darilo za roj. dan. aja pa ene slikce sem dala v album, sem slikala v volčjem potoku.
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 18:51:11
|
|
|
|
lenika
|
Lepe :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 18:51:50
|
|
|
|
cmokec
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 18:57:20
|
|
|
|
biba77
|
:miska::miska::miska::miska:, da se vedezevalke ne motijo.:miska::miska::miska::miska: Ps: popravi si "trakec".
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 19:07:37
|
|
|
|
buškica
|
hvala Astra, sem že, ampak zdej sem pa zbrisala link kako naredim kdaj imam ovulacijo.:ups:
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 19:10:10
|
|
|
|
biba77
|
Uh :ups::ups:, jaz pa tudi nimam linka na tem rac. shranjenega. Saj bo menda katera druga napisala... Lahko pa se malo pocakas, potem pa ga bos tako zamenjala za tistega tapravega :bravo:9nebesa9nebesa:bravo:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa:bravo:9nebesa9nebesa:bravo:
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 19:13:23
|
|
|
|
buškica
|
Ah tedva bom kr pustila samo še enga dodala. Mogoče bom pa lahko čez par dni še enga dodala. heheh, kaj pa vem šrčno upam da se je kej primlo:ups:
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 19:31:07
|
|
|
|
GoYa
|
Buškica :miska::miska:, da dobiš za RD najlepše darilo.
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 20:53:50
|
|
|
|
pika74
|
buškica - mi je tako znano tole, kar opisuješ ;) bom držala pesti zate:miska::miska::miska::miska::miska::miska: :rozica::rozica:
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 20:58:27
|
|
|
|
Anitka
|
Buškica tudi jaz že držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 21:10:37
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz tudi držim pesti: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 21:39:55
|
|
|
|
miska2004
|
Tud jaz :miska::miska::miska: To bi bilo najlepše darilo kar si ga lahko zamislimo, a ne? Pa srečno :rozica::angel:
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 8.5.2005 23:35:16
|
|
|
|
tinkamiška
|
Se pridružujem držanju pesti:):miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Tinka
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 9.5.2005 8:45:58
|
|
|
|
girly
|
jst tud držim :miska: da je. če so tri šlogarce tko napovedale, potem bo že res, karte pač ne lažejo, samo interpretatorji. srečno :rozica:
|
|
|
|
tisočkrat oguljena tema, ampak vseeno 9.5.2005 9:10:03
|
|
|
|
emaa
|
buškica držim pesti, da je narava naštimala svoje :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.