Rolka (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


darja72 -> Rolka (28.3.2009 22:45:09)

Naš petletnik si za rojstni dan zelo želi rolko. Preiskusil jo je že pri prijateljih. Vendar sem v dvomih, da je zadeva že primerna za petletnega fantiča. Čelado in ščitnike, ki sodijo k obvezni opremi ima že od prej. Pa tudi gibalno je precej spreten.
Za nasveti in izkušnje glede rolk se vam zahvaljujem.




NinaŠ -> RE: Rolka (29.3.2009 21:58:10)

Naš 5 letnik si jo je zaželel in jo dobil za 5 r.d. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Hm, kako bi rekla - no zadeva 5 letnika, vsaj našega, čeprav je gibalno zelo spreten, po začetnem navdušenju ni pritegnila. Res pa je, da ulice (pri nas) še niso pomedene in je pesek (od posipanja pozimi) zeloooo moteč in je z rolko (enako rolerji) nemogoče kaj konstruktivnega ustvariti.
Pri nakupu vsekakor glej do kake kilaže je in kupi najlažjo (ki pa je, po mojem mnenju, še vedno pretežka za 5 letnika [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] - ampak saj veš - če si jo želi, zakaj ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Ščitniki in čelada pa seveda obvezni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], še kak povšter na riti ne bi bil odveč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 




Stran: [1]