Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Danes na TV oddaja o maternici 9.5.2005 18:53:55
|
|
|
|
tinkamiška
|
Sem gledala ob 17-ih:bravo::bravo::bravo:, pa bom jutri še ob 13-ih. Danes se je končalo pri 6 mesecih, pol je bil to prvi del:zmeden2:, bom pa jutri gledala če bo drugi:) Tinka
|
|
|
|
Danes na TV oddaja o maternici 9.5.2005 18:54:52
|
|
|
|
emaa
|
mora bit, ker ga bom jaz gledala, verjetno dvakrat tako kot danes, enkrat sama, drugič z :love:
|
|
|
|
Danes na TV oddaja o maternici 9.5.2005 19:02:34
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja, super dokimentarec, sem ga jst tudi gledala z:love: kr ne morem verjet, kako je vse realno prikazano, pa čeprav je veliko narejeno z rač. grafiko. A jutri bo pa potem še porod al kako?
|
|
|
|
Danes na TV oddaja o maternici 9.5.2005 19:42:34
|
|
|
|
pika74
|
Ja GoYa dons sm kr mal prej ušla :kuza::kuza::kuza:. Sem posnela prvi del - jutri računam na drugi del :miska: pa-pa :metulj:
|
|
|
|
Danes na TV oddaja o maternici 9.5.2005 19:54:11
|
|
|
|
Anitka
|
Hej punce, ker žal nimam :((:((tega kanala se priporočam za posnetke oddaje - bom plačala. :pika:
|
|
|
|
Danes na TV oddaja o maternici 9.5.2005 21:20:55
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sem gledala, samo sem zamudila mislim, da prvih 15 min. Anitka mojo sestro to tudi zanima, potem pa lahko dobiš posneto na kaseti, samo manjka prvih 15 min, če te ne moti,......... Če boš pridna, pa se lahko zmeniva celo na DVD-ju,... :metulj::angel::metulj::angel::metulj::metulj::angel:
|
|
|
|
Danes na TV oddaja o maternici 9.5.2005 22:44:51
|
|
|
|
reni
|
Lepo prosim še meni. Bom plačala in pridem iskat kamorkoli. Ok Na luno pač ne morem :) Oddajo sem ujela le zadnjih pet minut in bi jo želela pokazati dijakom v šoli, pri razvoju otroka. Reni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?