kivi in vneta ritka (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

misojka -> kivi in vneta ritka (28.3.2009 21:36:25)

Nas leto in pol star malcek je imel danes popolnoma vneto ritko z ranicami. To se mu je sicer ze zgodilo, navadno po pomarancah ali mandarinah. Vendar pa v zadnjih dveh dneh ni jedel nic novega in nenavadnega, sem preverila tudi v vrtcu. Edino, kar bi po mojem mnenju lahko povzrocilo reakcijo je kivi, vendar pa je problem v tem, da ga je pojedel le eno uro preden je bila ritka popolnoma vneta. Res je, da mu je nisem previla takoj ko se je pokakal, ampak sem pocakala kaksne pol ure, ker se je tako ali tako odpravljal spat. Kaksne so vase izkusnje, je mogoce, da je do reakcije na ritki prislo v tako kratkem casu, ali mislite, da je razlog kje drugje? Hvala za vsa vasa mnenja.

scubadiver -> RE: kivi in vneta ritka (28.3.2009 22:58:38)

Oj.
Naša 16 mesecev stara princeska obožuje kivi, vendar sem potem res ultra pozorna da jo previjem takoj po tem ko se pokaka, ker ima drugače čist vneto ritko. Ne vem sicer če je možno v pol ure. A si, ko si jo previjala vidla peške od kivija? Ker potem je že prišel skozi prebavo. Če jih nisi vidla potem pa ni od tega. Bodi pa pozorna jutri da ga boš takoj previla ko bo pokakan, da ne bo še hujše..

CatJa -> RE: kivi in vneta ritka (29.3.2009 9:10:21)

Časovno ne vem, kako hitro se vname, je pa moj starejši vedno fasal vneto rit po pitju pomarančnega soka. No, ene 3x, potem mu ga nismo več dajali.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.3.2009 11:34:17)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Najaa -> RE: kivi in vneta ritka (29.3.2009 13:25:43)

Moja je imela vneto ritko po pomarančah in pom. soku, kiviju in ananasu.

Anonimen -> RE: kivi in vneta ritka (29.3.2009 22:48:39)

Tudi naša je imela ekstra vneto rito po kiviju, še sedaj pri treh letih kivija nče jest, ker pravi, da jo po njem peče ritka, pa nima več pleničk.

Stran: [1]