RE: stajica - kupiti ali ne (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Todala -> RE: stajica - kupiti ali ne (30.3.2009 12:10:36)

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Pa tudi zame je bilo v določenih situacijah zelo prikladno. Npr. ko sem kuhala, da mi ni lezel pod nogami, ko sem šla po pošto, v klet po kakšno stvar in da sem lahko bila mirna na WC-ju, ne pa da sem vlačila otroka tudi tja.

Kasneje pa je še res nekaj mesecev služila kot "odlagalna površina" za igrače. Tudi prikladno...in je vsaj izgledalo pospravljeno...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Če si dosti sama, se splača. Mi smo imeli v kuhinji, tam bi bilo premrzlo igrati na tleh.




Anonimen -> RE: stajica - kupiti ali ne (30.3.2009 12:17:27)

pri nas je kar prov pršla...je pa res da nisem tamale nikoli notri odlagala in jo same puščala, tko se otroku res zameri verjetno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] jaz sem jo mela v kuhnji postavljeno in je sama težila, da bi šla notri...sploh pol, k se je že na noge postavljala, se ji je fino zdelo, k se je za une ročke prjela in vstala, pa če je čofna nazaj na rit, ni blo panike[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] je bla res rada notri, ko je pa hotla ven, sem jo pač dala...pa zmeri je blo polno igrač notri in je vse ven pometala, pol je hotla it ven in jih je metala nazaj notri[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] sem jo pa ravno včeraj spet postavla in zdej ne delam druge, kt not pa ven jo dajem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

kak se bo pa pr tamalmu obneslo, bomo pa še vidl...




nia5 -> RE: stajica - kupiti ali ne (30.3.2009 12:21:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Itak, da smo jo kupili, ful lepo, leseno, bla bla bla... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  Zakaj smo jo uporabljali: za skladišče igrač [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  Torej, moj nasvet: ne kupuj stajice, ampak preoblikuj stanovanje v raziskovalni teren za otroka (da se bo lahko gibal, raziskoval... pa s tem ne bo v nobeni nevarnosti). Večina otrok hoče biti v bližini staršev in niso zadovoljni, če jih postaviš v nekaj iz česar ne morejo ven za tabo - z drugimi besedami bi tako stajci lahko rekli tudi zapor  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Se podpišem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]
Mi je HB nismo kupili, ampak dobili rabljeno in je bilo vsega skupaj not mogoče 1 uro (10m), saj je je vsepovsod polno. To je odvisno od otroka, če je rad noter ali ne, jaz naše niti silila nikoli nisem, če sem npr. v kuhinji, ji dam kuhače, pokrovke... na tla in se igra, jaz pa delam svoje in ful bolj uživa kot če bi jo poknila v stajico. V nujnih primerih pa lahko otroka daš tudi v posteljico.




ninocka -> RE: stajica - kupiti ali ne (30.3.2009 19:12:31)

Mela sposojeno - pri prvem je bila skladice za igrace, mogoce je bil v njej 3x, pri drugem  jo pa sploh iz podstresja nisem prinesla. HB, da je sposojena in da je nisem kupovala. 




Anonimen -> RE: stajica - kupiti ali ne (30.3.2009 19:18:38)

IZVIRNO SPOROČILO: N.SI

Pa me čisto informativno zanima (ker se odločam o nakupu), ali ste stajico imele ali ne...


Ne, ni bilo potrebe.




tia12 -> RE: stajica - kupiti ali ne (31.3.2009 9:30:11)

Jaz se bom tudi raje odločla za prenosno posteljico, ker je čisto dovolj velka da se mali not igra....pa še potem ti prav pride ko gres na morje oz. bilo kam na dopust ali obisk.




Todala -> RE: stajica - kupiti ali ne (31.3.2009 13:14:47)

Kompromis, imeti samo prenosno posteljico, zdi pametno. Pri nas to ni bilo možno. V kuhinji ne paše posteljica (že zaradi dolžine) pa naš starejši tudi želel občasno noter plezati in mala sama dovolj skakala. Ne vem ali posteljica bi držala. (Imeli smo prenosno posteljico tudi, sposojeno)




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]