Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NEPRAVILNO LEŽEČI TESTISI 30.3.2009 13:10:44
|
|
|
|
redhouse
|
Tud naš dojenček enega testisa ob rojstvu ni imel spuščenega, se je pa vse uredilo samo od sebe že do prvega pregleda pri pediatru . Sej sm jest tud takoj vso literaturo prebrala o tem in tud kakšen slab obet za naprej ...zaključek je pa tak, da se res ne smeš preveč sekirat okrog tega, ker se v veliki večini primerov zadeva sama uredi. Želim ti, da bo tudi pri tebi (njemu) tako.
|
|
RE: NEPRAVILNO LEŽEČI TESTISI 30.3.2009 19:10:16
|
|
|
|
ninocka
|
Nas ta drugi je ob rojstvu imel spuscena oba jajcka, naslednji dna pa jih ni bilo vec. Na pregeldih pri P so bli, doma pa ne. Sem potem opozorila P, da jih enkrat otipamo in enkrat ne in nam je dala napotnico. V cetrtek imamo pregled in bomo videli kaj in kako. Ti lahko takrat kaj vec napisem, ce zelis.
|
|
RE: NEPRAVILNO LEŽEČI TESTISI 30.3.2009 22:15:24
|
|
|
|
hayat
|
Ja naš fantek bo kmalu 3 mesece star in je že bil na 2 pregledih pa še nič ne kaže da bi se kaj kmalu spustil. Ja upam močno da se bo končalo vse tako kot je treba. Ninocka seveda bom zelo vesela,če bi mi lahko sporočila kako in kaj je bilo pri vas. hvala
|
|
|
|
RE: NEPRAVILNO LEŽEČI TESTISI 3.4.2009 9:03:50
|
|
|
|
ninocka
|
hayat, evo procilo od vceraj. Pregled smo imeli na polikliniki na uroloski. Zdravnik ga je pretipal in mu spustil jajcka dol, ampak sta se takoj dvignila nazaj v trebusno votlino. Sem mu omenila se problem s kozico (tudi pregledal), ker mu ne gre cisto nic dol. Tko da smo januarja naroceni na operacijo, s katero mu bodo porihtali kozico in mu prisli jajcka na mosnjo. Je pa nas trenutno star 17 mesecev, ob operaciji bo pa malo cez 2 leti. Operacija je pa pod narkozo, prvi dan ga pripeljes notr, naslednji dan je operacija, potem pa okrevanje (ne vem pa koliko casa). Pa kot sem prebrala, cez noc ne mores ostati pri otroku, razen v izjemnih primerih in po dogovoru
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?