monty -> RE: Sir! (30.3.2009 9:50:32)
|
tudi jaz sem v konec 26 tedna nosečnosti in se sama srečujem z butastimi vprašanji, ker pa sem ziheraš ne jem suhega, biftka, mehkih sirov, nepasteriziranega mleka in meso skuham in prepečem ful. res je tako, da sem pojedla v življenju že na tone, suhih sala, tudi domačih ki niso pregledane, biftka, pršut naravnost obožujem... vendar sem se temu med [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] odrekla, ker ni hec, če imaš res tisto prek.... nesrečo in se okužiš ravnop sedaj. solato perem kot nora in v gostilni je ne jem. to pa po nasvetu kolegice, ki dela na mikrobiologiji in mi je povedala,da je pranje solat v gostilni ponavadi le splakovanje. in da najdejo v tistih vzorcih več listerioze kot v kakšnem mesu. sem sigurna, da v gostilni ne operejo solate več kot triktrat pa še to ne. doma pa jo bolj temeljito. vsak se odloči zase. je pa res,da več kot bereš in veš bolj si zmešan in počasi ti ostane samo đe juha in riž.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] jaz imam še tri mesece in hvalabogu sem začela pospešeno komplicirat šele zadnje čase, drugače bi tako pop... v 9 mesecih. decembra sem tudi kak košček budjole pojedla pa se nisem sekirala, zdaj je ne upam več!
|
|
|
|