sem buila prehitra???? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

nejca1 -> sem buila prehitra???? (8.5.2005 12:54:29)

Pozdravljene vse ringarajevke. Spremljam vas že od lanskega novembra in moram vam povedati, da ste mi s svojimi odgovori veliko pomagale. Tokrat se javljam prvič.
Tudi midva z dragim sva se odločila za otročička in decembra sem bila že vesela nosečka:bravo: vse do valentinovega, ko sem žal :((:(( izgubila svojo pikico v 12 tednu. PO abraziji se spet trudiva in ta mesec že nestrpno čakam, ali bo ali ne bo. Danes je 26. dan cikla, pred približno 8 dnevi sem imela tri dni rjavkast izcedek, komaj viden, in dva dni neko šravfanje. Upala sem, da je to mogoče vgnezditvena, a sem danes, čeprav vem, da prezgodaj, opravila test romed. In rezultat, seveda negativen :((:((. Še vedno upam, da sem ga opravila prezgodaj, čeprav vam moram povedati, da pa kakšnih tipičnih znakov nimam.

A je še upanje zame, saj sem ZM dobila na 34. dan cikla??? Po abraziji se je vse zapletlo, podaljšalo, pa še krvavitev je močnejša.

Lep dan vsem:rozica:
nejca

pika74 -> sem buila prehitra???? (8.5.2005 13:09:09)

O sotrpinka - jaz sem tudi v 26.dnevu ciklusa 8)8) in neučakana in firbčna za znort :)-:)-

dejva tkole rečt - mogoče je še mal prezgodej za test.

A čva počakat vsaj do srede, če ne clo do petka pa takrat ponoviva (vmes bo pa kalvarija :)-:)-:)-) :rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

mogoče nama bo lažje, če bova dve skup čakale :rozica::rozica::miska::miska::miska:

:metulj:

Gina -> sem buila prehitra???? (8.5.2005 14:19:48)

Joj, ne delat 26. dan še testa, ker je prezgodaj. Meni vsaj tak čas še ni pokazalo, eni kolegici niti 28. dan še ni pokazalo, pa sva obe bili nosečki. Takrat delaj, ko bi morala dobiti M.
Še par dni počakajte, potem pa upam, da boste vse tri zagledale:modri::roza::modri:!!!

petka -> sem buila prehitra???? (8.5.2005 15:13:24)

Hoj,

jest tut čakam, imam ravno 26 dan...

Joj, kolk se vleče!!!! Pa cel kup (namišljenih???) nosečniških znakov imam :ups:

Vsem nam želim :modri::roza::duda:

papa

nejca1 -> sem buila prehitra???? (8.5.2005 15:49:11)

.... to čakanje je res mučno ... ko bi bilo mogoče samo odklopiti možgane za nekaj dni, pa potem narediti test, a ne.:zmeden:

upati moramo na :roza: ali :modri:!!!;)

Uživajte v sončku::

kofetek2010 -> sem buila prehitra???? (8.5.2005 15:50:50)

vse, ki ne morete počakat - dajte kri na analizo nosečnosti in takoj bo vse jasno :)

dadica -> sem buila prehitra???? (8.5.2005 16:09:01)

jana prav to grem jaz storit jutri!dat kri ker so ti testi čist zmešani!

petka -> sem buila prehitra???? (8.5.2005 16:09:13)

ja, saj vem, ampak če grem h G, bom itak na vrsti čez 14 dni...:(

dadica -> sem buila prehitra???? (8.5.2005 16:13:03)

malo si izmisli da moraš do srede recimo vedet če si noseča ,ker imaš še neke druge stvari za porihtat ki lahko v nosečnosti škodijo;)malo laži ne škodi.če ne pa idi samoplačniško v laboratorij in že jutri boš zvedla rezultat!

kofetek2010 -> sem buila prehitra???? (8.5.2005 16:14:34)

kri lahko daš v samoplačniškem laboratoriju, rezultate dobiš v istem dnevu (v LJ npr.Adria Lab na Parmovi) 8) količina nosečniškega hormona se prej pokaže v krvi :)

petka -> sem buila prehitra???? (8.5.2005 16:16:17)

ja...

jutri zjutraj imam posvet v LJ porodnišnici na genetiki (ker sem srčni bolnik), pa ti menda lahko tudi tam pogledajo kri???

Stran: [1]