KIRA
|
živijo punce - da se še jest pofočkam. buši se men že tud kar pozna, po mojem dosti bolj kot v prejšnjo nosečnosti. kakih brcekov pa še ne čutim in sem kar malo žalostna. ta teden bi morali bit, mogoče že prej, ampak imam od CR še vedno tak top občutek na trebuhu - na določenih mestih sploh nič ne čutim, če bi se piknila a li ušipnila tudi ne. zato sem malo žalostna, ker se bojim, da zaradi te otopelosti na bušiju, ne bom čutla brcekov... pregled bom probala skoz dat ta, ali pa naslednji teden - bom vidla, kako bo mož lahko vzel dopust, da bo pazil na bebico. za spol pa mojega G itak nima smisla spraševat, ker mi ne bo povedal, tudi pri prejšnji nosečnosti mi ni hotel. večkrat sem ga vprašala, pa niti ni gledal, ali pa je rekel, da baby leži tako, da se ne vidi... ampak ga bom pa vseeno probala malo "pohecat", mogoče mi pa pove.. počutim se še kar o.k., blazno sem utrujena, ker premalo spim. moja punči ima še vedno (od jan. naprej, ko je bila bolna) te "akcije" in me budi ponoči. zato probam tudi čez dan čim več počivat, da ne bojo spet kaki krči zaradi živcev ali utrujenosti. drgač sem zdrava, apetit je tudi malo boljši kot pri prejšnji nosečnosti, s to spremembo, da se mi namesto pice, skoz luštajo samo zrezki... tako. da se malo izpovem in se vam pridružim pri javljanju o nas in naših bebicah. Lp:metulj::metulj:
|