Vidla sem (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Micy -> Vidla sem (8.5.2005 11:37:21)

Hahaaha. Včeraj namesto da bi šla spet sva šla z mojim dragim mal žurat.
In včeraj sem vidla kar dva sanjaska moška.
Edija in pa Aleša tistega ki ji je vrtnico zavrnil.

Joja kake lepo okice ma ta Aleš, ma ka si ti nor, tak je čeden.

Sva ene parkrat ujela pogled ampak pol so ga p ene babe tm čist zasule z vprašanji iz sanjske ženske.
Edi se je pa tm iz enimi najstnicami preganju. Pa zgleda k en mjhen lulček.:)-:)-

Anonimen -> Vidla sem (8.5.2005 11:39:52)

Ja Micy, a boš celo ekipo ti vidla ta teden?:)-

Jaz sem v petek vidla Dragana in Aleša v centru.no jaz ne, moje sošolke:(( Sem zmeri stran gledala, damn:((

Micy -> Vidla sem (8.5.2005 12:00:37)

Ampak res veš kamor pogledaš kakega vidš. U Dragana bi se tud splačal vidt je tok na prmej čedn.:)-

Anonimen -> Vidla sem (8.5.2005 12:19:08)

Ma ja..sam njega bi hotla res videt..pa sm ga vidla sam u hrbet..pa je šel čist mim men..:(( sam sm gledala prot lublanci ne prot lekarni..smo ble pr Poetu.

Aja, zanč že neki časa nazaj..sm Edija vidla u H&MU..z eno žensko..ene tok staro k on. Pa na Rožniku so bli baje...pa so en mim druzga šli brez da bi se pozdravl.

neja -> Vidla sem (8.5.2005 14:27:50)

Hvalabogu, da Aleš ni hotel tote butaste Miše......si je boljšo reklamo naredil, ko jo je skenslal. Zdaj pa verjetno dekline v vrsti stojijo in si lahko kar lepo sam zbere eno....sigurno bo 100x boljša in lepša od Miše.

Se samo meni zdi, ali pa se Miša res grozno grdo smeji? Mislim, obup no.......

LP:)

Anonimen -> Vidla sem (8.5.2005 14:32:04)

Eh, sme smotana. Vidle smo Dragana in Uroša, ne Aleša:) Aleša pa Uroša skoz mešam..:)

čebelica maja -> Vidla sem (8.5.2005 14:33:07)

K se že vse tok hvalte, se morm pa še jz :)
Jest sem pa z njim v petek govorila - z Draganom mislim. Full, full simpatičen. Ima pa baje v stari Lj eno trgovino, v kateri tudi sam dela. Tako, da punce mal po štacunah, pa bo!!!
Pa lepo nedeljo!

Anonimen -> Vidla sem (8.5.2005 14:34:19)

Ja kje zdej, madona?:)- Men je lih en arekla, da ma na TRubarjevi trgovino. No sej, me smo ga vidle tam bliz:)

Gremo čekirat hitr..:)-:)-:)-

Moyca_ -> Vidla sem (8.5.2005 14:44:47)

da vidim punca če prav razumem. Bila s svojim dargim v katerega si do konca zaljubljena in delata na :duda:
, zraven pa si se spogledovala s tem Alešom:zmeden2::zmeden2:
punca zresni se pa potem načrtuj:duda::duda:

brez zamere, ampak me je to zbodlo v oči

Moyca_ -> Vidla sem (8.5.2005 14:46:30)

Bila s svojim dargim = Bila si s svojim dragim :)-

Micy -> Vidla sem (8.5.2005 16:31:04)

Ja Mojca v svojega DRAGEGA sem noro zaljubljena in načrtujeva otroka.

Z nikomer se nisem spogledovala, in ponovno preberi kar sem napisala.

Spogledojem se jaz samo z mojim partnerjem, če sva se pa parkrat pogledala, pa še ne pomeni da sm neresna.
Sicer pa jaz ljubim svojega DRAGEGA in tudi skupaj sva pokomentirala Aleševe oči in njega samega, tko da si ne boš kej nardila.

Hallllooooooooo.

Ti pa nikol ne vržeš uča nikamor drugam al kaj. Dej nehi no vsi smo krvavi pod kožo.:)-:)-:)-:)-:rozica:

Moyca_ -> Vidla sem (8.5.2005 16:46:27)

:)-:)-:)- pač napisala si kar si napisala in si sama preberi in se vprašaj kako se sliši. Seveda so mi všeč kakšni postavni dečki. Amp k ne koketiram z njimi- sploh pa ne vpričo mojega.

Meni se zdi da če daš nek post gor, potem želiš da drugi komenirajo, a ne?
Če ne pa ne objavljaj postov.
Jaz sem pokomentirala to kar je mene zabodlo v oči. Saj si napisala: Najine oči so se parkrat srečale (ampak potem so te zmotile neke ženske),.....:)-:)-:)-:)-:)-

nič ni bilo slabonamerno napisano in ne bom si nič naredila

Micy -> Vidla sem (8.5.2005 16:54:42)

Pa kdo je koketiral.
Ravno zaradi tega sem dala post gor da boste komentirale, ampak ne pa kle z nekim napadanjem o koketiranju, halo ženska sej me niti ne poznaš, kaj ti pa je. Aja to se pravi da ti se skrivaj spogleduješ z drugimi pa že dva otroka maš baje dej ženska ti se zresni.

Jest se v pričo mojga spogledujem in skupaj pokomentirava. Če pa zza človeka rečem da je čeden pa še ne koketiram.

Moyca_ -> Vidla sem (8.5.2005 17:02:18)

očitno si res do konca nezrela. Preberi kake bedarije pišeš
Kaj te naj sedaj nazaj napadem, da bom še večji otrok kot ti?
Ne, ne bom.
Ampak ne koketiram z njimi- sploh pa ne vpričo mojega. (je pomenilo da sploh ne koketiram z njimi, če pa bi tako kot si ti napisala- najine oči so se parkrat srečale- pa ne bi zraven dragega , ker se mi to zdi :zmeden: )

Mislim da so drugačna mnenja tudi dobrodošla in ljudje ki v enem opisu ne vidijo enako kot ostali.

Punca drži se

Moyca_ -> Vidla sem (8.5.2005 17:05:02)

Sva ene parkrat ujela pogled ampak pol so ga p ene babe tm čist zasule z vprašanji iz sanjske ženske.

eto jaz si pod tem predstavljam nekaj drugega. Če pa sem zato butasta pa tudi o.k.

Micy -> Vidla sem (8.5.2005 17:07:46)

Sej si ti mene prva napadla in me začela obsojat da sem nezrela in da koketiram in ne vem kaj vse.

Seveda so drugačna mnenja dobrodošla ampak ne taka obsojanja halo.

Micy -> Vidla sem (8.5.2005 17:09:16)

Kaj a nej bi mu jezik pokazala k me je pogledu al kaj.:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Moyca_ -> Vidla sem (8.5.2005 17:10:38)

pač sem ti povedala kako gledam na stvar in kako sem vse skupaj jaz razumela.
Sedaj pa imam dost in se mi več ne da s tem ubadat

Micy -> Vidla sem (8.5.2005 17:13:19)

Ja no jest ne vem kako si to ti vse skupaj razumela, ampak če prebiraš teme kle gor, velikokrat lahko zaslediš da je veliko žensk poročenih, pa z otroki pa pogledajo za kakim drugim, jest sm hotla sm povedat da je čedn.
Ti si me pa začela napadat da naj se zresnim , pa ne vem kaj še vse.

cinderella2 -> Vidla sem (8.5.2005 17:25:07)

Micy tudi jaz sem mislila da je to pisla ena najstnica, pa sem pogledala pod opis pa sem si mislila svoje. Verjetno se je še komu enako zdelo, pa je bil raje tiho.
MOYCA je vsaj upala napisat kar nekatere nismo upale.

Ja prav imaš Micy da je čeden, ampak nisi ravno napisala vsem razumljivo.
Upam da bo čimprej bebi:duda:

kofetek2010 -> Vidla sem (8.5.2005 18:25:30)

saj Micy ni najstnica - ona je stara 20 let, najstnice so pa tiste, ki imajo na koncu ...najst (od enajst do devetnajst):)

enkrat pogledaš - da vidiš
večkrat pogledaš - da se nagledaš

eh, men je vseen, pa če se gledata 24 ur na dan :)-

razumela sem enako kot Moyca 8) :bravo: Moyca :)

Anonimen -> Vidla sem (8.5.2005 21:02:33)

Ma ti imaš pa srečo..jaz pa ne srečam nikogar:zmeden::zmeden::zmeden:

Je pa res, da me leta dajejo:zaspan::zaspan::zaspan:

Stran: [1]