Lipokrema (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tia&silvija -> Lipokrema (8.5.2005 10:24:31)

Pozdrav vsem!

Pred časom sem jamrala, da so se pri moji pikici začeli pojavljati mali okrogli lišajčki ampak samo po rokici. Mazala sem z ribjo mastjo, bepantenom in ni nič pomagalo.

Pred dnevi sem bila pa pri pediatrinji in mi je priporočala Lipokremo. Cena cca 800 sit in je čudežno čez noč pozdravila lišajčke. Baje se ti lišajčki pojavijo zaradi vode v kateri se kopajo in zaradi preobčutljive koše, ki je preveč suha. Ta krema pa jo navlaži in je koža mehka kot svila.

Upam, da si bo katera lahko z njo kaj pomagala.

LP, Silvija&Tia

Spark -> Lipokrema (8.5.2005 11:06:10)

Ali se lahko s to kremo tudi namaže po ličku? Moja puči ima full razpokana lička, pa ne vem s čim naj jo namažem. Ima pa tudi en mali lišajček ki sploh ne gre stran. Bom poskusila z Lipokremo.

Lp

Sibil_ -> Lipokrema (8.5.2005 11:36:48)

Kaj se ta krema dobi brez recepta?
In se ji reče prav Lipokrema?Verjetno jo dobiš v lekarni?:zmeden2:
Naš Patrik ima namreč tudi tako suho kožo, pa ne vem več kaj mu namazat gor...upam, da bo ta krema tudi nam pomagala.:)
LP in hvala za info,:rozica:
Sibil

TaRe* -> Lipokrema (8.5.2005 11:41:12)

Hvala...za idejo.
Naša ima tudi po ličkih zelo suho kožo...oz.tko nekako zgleda,kot odmrla koža,al ne vem,kaj bi rekla.:zmeden2:
Po moje potrebuje en dobr piling:)-:)-

Janeja -> Lipokrema (8.5.2005 14:51:33)

"Lipocrema" krema je res super za suho kožo, jo zmehča in navlaži. Naš Jan ima že od rojstva zelo občutljivi kožo in mu jo ta kremica res super zaščiti in popravi. Je pa to navadna krema, lahko tudi za obraz.

Kupi se v lekarni brez recepta, 50 gr tuba pa stane 890,- SIT

lp :rozica:

afrika -> Lipokrema (8.5.2005 20:57:53)

Meni pa so se še v nosečnosti po trebuhu spustili izpuščaji ( sicer zaradi nive-e gela za tuširanje), pa sem se s to kremico negovala, pa je bilo kar hitro vse ok.

Stran: [1]