sanja nk.
|
hmm kje naj začnem, no v tiskarni imava enega tiskarja, ki stalno pije, tudi pijan hodi v službo, kradel je papir, plate..no veliko, tako da je mož popizdeval , potem se je glede tega umiril, no vedno je bil že na tem da ga odpustiva, samo kaj ko je vedno tako prosil govoril o popravljivosti in roko na srce , res zelo dobro in pridno dela, če ne pije.......No potem pa v ponedeljek, mož preden je prišel domov, še pogledal v tiskarno če se vse tiska kot je bilo treba, saj je bilo nekaj nujnega v mašinah....in se pripelje, tiskarna odklenjena, mašina na kateri bi moral on delati stoji, on pa pije za mizo , posledica tega je bila , da ga je lastno ročno vrgel na cesto....nato se je pa začelo, najprej izsiljevanja po telefonu da zahteva odpravnino , nato da nama bo sina ugrabil, da nama bo hišo požgal ...in podobno, ker sva vedela da samo naklada policije nisva klicala, nato pa včeraj pride ponovno pred tiskarno in začne, da mu je žal za vse , da hoče nazaj......da če ne bo imel službe bo naredu samomor...... jaooooo zagrenil nama je teden...., zdaj so pa drugi tiskarji začel govorit, da če pride oni gredo, ......kaj bi ve na moje mestu naredile, jaz sem zato, da ga odpustiva že 2 , samo nočem res potem kakšnega samomora imet na vesti....... lp
|