|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 15:06:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lavita*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
8.4.2009 15:56:57   
glugluglu
oj,
Tian je bolje, še nisva šla do zdravnika, ker je včeraj popoldan vročina kar lepo padla na 37 stopinj, danes je pa ni več, se pravi vsega skupšaj še 3 dni ni bil z vročino. Ampak so ga danes ponoči oči matrale, 2x sem mu gnojček očistila, potem zjutraj po ponovnem spanju ob 9.30, je imel pa že boljše oči, nič gnojne, ampak še vedno zgledajo utrujene. Mogoče pa ne bo bolje in bova pa zaradi oči morala iti k zdravniku.
Izkašljuje se pa še vedno, malo šmrklja ima tudi, ampak nič ga ne moti med spanjem, lepo diha.

Drugače pa ko gledam koliko vse vaši pojejo, ma Tian, sploh zadnje dni je totalen antijedec. Tudi Tian popije še kar nekaj mleka, za zaspati je še vedno obvezna flaša mleka, tudi podnevi.

slikice sem vse pogledala, super souser posted image , pa vidim, da ste se imeli prav fajn pri neboglasniciuser posted image ,
pa zanima me kaj je z Nino od tims, populis, neboglasnica imate kakšne informacije preko sms?

mojcek, user posted image za Živo, naj se hitro pozdravi, zdaj pa študiram, ker si ti takoj šla k zdravniku jaz pa ne, ali je možno, da je Tian tudi imel vnetje ušes, najbrž mu vročina ne bi padla kar po dveh dneh. Upam.

populis, mojcek, koliko pa stane ta inhalator iz Sanolaborja? Jaz imam v glavi eno ceno okoli 80-90 EUR, pa upam, da so se že kaj pocenile te stvari.
Mogoče se da to kaj v Italiji ali Avstriji dobiti ceneje? Ali katera ve?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
8.4.2009 16:05:16   
lex
glugluglu jaz sem v Medikemu kupila inhalator, ki stane 67€ ampak če plačaš z gotovino stane 60€ je od firme Medikoel. Medicem je pri nas na koroškem, podoben Sanolaborju.

Midve sva danes imeli posvetovalnico in ima 8550g in 72,5 cm. Samo malo zaostaja za onima dvema, tako da se sploh ne sekiram. Par gramov, edino železo moreva dodajat, ker imava hemoglobin 101, sicer sva se pogovarjali da bi prek hrane a ker je izbirčna bom šla v A po Aktiferin in ji bom v mesecu ziher ful dvignil. Legoferja moji ne marajo.
Nič grem mojo kozico previt ko tak smrdi, da bom skup padla.

Aja danes sem probala stare kavbojke in JA  spravim jih na rit, še tiščijo me več ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kolk sm jaz danes hepi!!!!!!!!!

obroki:
okoli 7h se dojima (kolk nimam pojma, še spimuser posted image )
okoli 9- 10h odvisno kdaj je lačna - 1 banana ali pa frutek, noče svežega sadja, pa bo že, tud Alina ni, pa je zdaj vse
okoli 12-14h ko se zbudi ima ali zizo ali kosilo odvisno ali imam že kuhano (juha, krompir, riž, mesne omake - kakršna koli)
16-17h jogurt
20h lino
20.15h ziza in mrk v krtovi deželi 

< Sporočilo je popravil lex -- 8.4.2009 16:19:24 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
8.4.2009 16:19:09   
Inigo
mojcek - midva sva že doooooooolgo nazaj odkrila ta puding. in ga vedno zmaže ko bi keks reku! sicer pa je tudi ostale pudinge. klinc pa vsi ti Eji user posted image če sm jst na kravjem melku zrasla, pa kaj vse so mi filal... user posted image

naš urnik hranjenja pa je takle:
8.30 - 9.00 milupa mlečna kašica
12.00 je imela včasih kosilo, zdaj ga pa že 14 dni nimamo ker pob noče jest
17.00 kaj sadnega, včasih puding, včasih skuta s sadjem, jogurt, včasih kaka žemlica al pa vsega po malo
19.00 AM kolko ga spije pa... včasih 50ml včasih pa 150ml

in pol celo noč nič!user posted image skratka, tudi mi nismo ješčeci.

Neposredna povezava do sporočila: 1654
8.4.2009 16:53:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

prvič sem ji dala borovničevo skutico, zraven še klasično pretlačeno banano in piškotke

hehe, jaz sem tudi danes Aleksandru ponudila borovničevo skutico - zraven sem dala še zmiksano jabolko, najprej je malce čudno gledal, ampak je pojedel.

Za kosilo je imel za polento, čez pa zmiksano kolerabo, brokoli in korenček, s kančkom kisle smetane. Je tako zmazal, da sem samo gledala user posted image

Sicer sva imela pa krasen sprehod. Vzela sva si čas in šla prav na easy, da je mami lahko še malce fotkala, na koncu sem pa šibala domov delat kosilo user posted image

Sicer naši obroki zgledajo nekako takole:
med 8.00 - 9.00 mleko, nekje med 160-180 ml
med 11.30 - 13.30 sadje (največkrat jabolko ali hruška z nekim drugim sadjem, piškotom ali skuto)
med 14.00 - 16.00 zelenjava (po 2-3 zelenjave skupaj, včasih malo piščanca ali purana)
med 18.00 - 20.00 mleko ali mlečna kaša, odvisno od dneva
med 21.00 - 22.30 mleko in potem spanje

< Sporočilo je popravil Majuska -- 8.4.2009 17:01:15 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 17:14:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1656
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 17:37:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1657
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 17:44:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1658
8.4.2009 17:47:39   
Majuska
Evo, današnji sprehod in prebujajoča pomlad v našem koncu user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1659
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 18:15:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1660
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 18:16:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1661
8.4.2009 18:23:39   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu
mojcek, user posted image za Živo, naj se hitro pozdravi, zdaj pa študiram, ker si ti takoj šla k zdravniku jaz pa ne, ali je možno, da je Tian tudi imel vnetje ušes, najbrž mu vročina ne bi padla kar po dveh dneh. Upam.

populis, mojcek, koliko pa stane ta inhalator iz Sanolaborja? Jaz imam v glavi eno ceno okoli 80-90 EUR, pa upam, da so se že kaj pocenile te stvari.
Mogoče se da to kaj v Italiji ali Avstriji dobiti ceneje? Ali katera ve?

saj nisem šla takoj, veš, da ji že kr dolgo čistim - sem celo tanč pisala, ker je bla vmes kri, zdaj pa je spet ni, ker kr teče spet z nosa. šla sem danes, ker me je pač kr tko naročila sestra, je blo frej in dobr, da sva šle. moji se res vidi, da je bolna.
zdaj je pojedla 100g pudinga - ja kaj čem, druzga noče, sem ponudla, hruško, hipp keks, nć ni vzela, zdaj pa spet spi.

jaz sem v bistvu mislila takoj ko je dobila vročino; ne takoj ko je dobila prehlad saj za nosek, kri, to vse vem. Tian je tudi pred vročino imel zapacan nosek, pa kašljal je že prejšnji teden , moker kašelj, ampak takrat je bilo še vse ok, sva vmes bila še na sistematskem. Mene je zaskrbelo samo zato, ker kljub vročini midva še nisva šla, pa tudi ne zgleda še ok. No zdaj nima vročine, nos je boljši, ampak so pa oči čudne, ma user posted image .

almera, Tian je tudi pravi grizator. Sem vsa pogrižena in on to tako močno ugrizne, da se pozna.

Neposredna povezava do sporočila: 1662
8.4.2009 18:24:59   
glugluglu
zimska, zakaj ne smeš razlagat?

Neposredna povezava do sporočila: 1663
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 18:37:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1664
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 18:50:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1665
8.4.2009 19:36:59   
lex
umpa cepljenja:
3 mesece; 4,5 mesecev in 6 mesecev za Diterper
potem pa so cepljeni pri 1letu in 1,5 letu v ramo, sam ne vem več zakaj mislim, da so ošpice mumps in rdečke

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1666
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 20:03:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1667
8.4.2009 20:23:04   
Majuska
Mi smo imeli tudi 3x cepljenje ... user posted image

Končno sem se mal spravila voziček spucat - v bistvu sem ga na hitro malce obrisala, ker je bil že ful prašen. Se že ornk pozna, kje hodiva z Aleksandrom user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1668
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 20:38:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1669
8.4.2009 20:38:39   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

tiste, ki imate inhalator - koliko časa more inhalirat, da je kaj efekta????

Mojcek jaz ji dam 2 ml fiziološke in to poinhalira skoraj do konca, ko se neha kaditi, je končano. To vsaj 3x na dan, ji pa kar drži, če joka je še bolje, ker globlje vdihne, na začetku se bo upirala, potem pa bo popustila, ti samo vztrajaj pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 1670
8.4.2009 20:40:30   
nanka
Umpa tako kot pravi Lex, do 1. leta so 3x cepljeni, naslednje je pri 1 letu in pri letu in pol, če nimaš v knjižici tretjega cepljenja preveri pri zdravnici, ker tudi v karton zabeležijo vsako cepljenje, vsaj pri nas je tako.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
8.4.2009 20:41:49   
Majuska
Ugotavljam, da je tala naša tema res en fenomen - medtem ko je vedno cajt za čestitat za vsak zobek in vsak zapredek, sploh za vsako malenkost, se nihče ni spomnil na Aleksandrovih 8 mesecev, čeprav sem že dopoldne napisala.

Razočarana sem  user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
8.4.2009 20:44:41   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuska - jaz sem tudi ravno v teh dnevih opazila, da imajo drevesa že lepe zelene vršičke, prav lepo je zunaj

ja, tale čas je zame pravi balzam po zimskem spanju ... user posted image

Mi2 z malčkom sva pa danes jedla testenine z bolonez omako - je zmazal preden račeš keks. Sem opazila, da mu moral lepo na 3 ure ali celo 4 dajat za jest, potem pa pridno je. Drugače pa skoz nekaj mazi, pa vse skupaj nič ne poje. Samo mi pa skoraj nikoli ne znese imeti 5 obrokov. Danes je npr. jedel:
9:00 zajtrk (kašico z jogurtom in jabolkom)
13:00 malica - sadni frutek (bi jedel opoldne, pa je spal)
16:00 kosilo - pašta
19:30 večerja (enako kot zjutraj, ker sem 100x preveč naredila + malo banane in kivija) - sva sadej ravno midva z možem jedla, pa je kar mmmmmmmmmmmm zraven delala

Ponoči se bo verjetno še 1x dojil in to je to.

No evo, jaz sem pa skoz v dilemi glede bolognese omake, sem mislila da je premočen okus za take malčke, predvsem zaradi čebule sem bila v dvomih user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1673
8.4.2009 20:48:17   
nanka
Še naši obroki:

7 čokolino, grisolino v kravjem mleku
10 frutek ali banana ali kakšno drugo zmečkano sadje z piškotom ( količina je majhen frutek)
13 juhica z mesom in zelenjavo, ali pire krompir z zelenjavo, ali omaka bolognes iz puranjega mesa z                              pire krompirjem, ali polenta z zelenjavno omako 
16 skuta s sadjem    
19 230 ml AM
22.30 200 ml AM

čez dan spije 1 sadni frutek in okoli 200 ml čaja ( največ ponoči)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
8.4.2009 20:50:48   
nanka
Majuška saj vse vedno bolj poredko spomnimo na obmesečnice, Natka je imela v nedeljo 9m pa sem še sama pozabila, saj bomo kmalu začele čestitati za 1. rojstne dneve, potem pa tako samo ob letu. Če pa čas tako hitro teče, da še sama ne dojamem.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?