AAA -> RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del (29.3.2009 22:29:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: AAA dobr večer, jaz sem na robu živčnega. Naš 3 letnik noče zvečer spat. Živa groza. On bi najraje, da sem zraven njega ko zaspi in da ga držim za roko. Pa to je že rekord, da ga sploh spravim v posteljo. Niti do postelje ne prideva. Mojmu se pa itak čist odtrga. A ima katera kakšne izkušnje? Pooommmooooč proooosimmm. Aha, izkušnje so take, da zaspiš zraven njega, medtem ko ga držiš za roko, čez 1 urco se zbudiš ves munjen, ne veš kje si in se prestaviš v svojo posteljo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Čisto resno. Brezveze, da se obremenjuješ, naj gre eden od vaju z njim, pa je. Mislim, da mu ne bo škodilo. Našim ni. Ja, poznam. Tako je bilo pred Anejem. Pol sem pa rekla, da mora biti temu konec, ker je pač treba še enega zrihtat. In je nekaj časa uspevalo, pol pa... A veste, da kar ne morem verjeti, da ko je bil star 9 mes je spal v svoji postelji in v svoji sobi. Da ne govorim kako je z Anejem. Ta pa vsak dan slabše spi. Jaz ne vem kako bom šla v službo. Danes sem čisto zvožena od nočnega s...., pol pa še tak k.... vreme. Najbolj da grem spat
|
|
|
|