|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
23.4.2009 15:13:01   
tims
Almera, si me prav potolažla. Jaz upam, da jo bo do vrtca minilo, da me ne bojo že prvi teden klical, da naj ipišem tamalo zarad grizenjauser posted image .

Flower, to pa tud ni fajn, tale lasanjeuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
23.4.2009 15:28:19   
TODI
AAA in populis, ter ostale, ki ste oddale prošnjo za v Vrtec Šentvid ali Brod: ravnokar govorila z ravnateljico( sem jo srečala na vratih vrtcauser posted image pa nisem mogla bit tihouser posted image ) : odločbe so šle danes en paket in ju3 drug na pošto, torej pričakujte ju3 in pojutrišnjem pošto!!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 15:30:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
23.4.2009 15:33:49   
metuljcek321
Anja pojedla kosilo, zdajle se v stajici uspava - z rokicami drži slinček ter z njim praska po mreži in igračkam ter zadovoljno brunda zraven. Hja, današnje letanje jo je ful zmatralo.
nanka, si se potem kam odpravila? Zdajle celo ne dežujeuser posted image

hruška, uživaš v SG?
user posted image  Stašu za plazenje! Zdaj bo pa fino zgloncano po tleh, kajne? Aha, Lan in Aleksander tudi pridno sledita - jupi, jupiuser posted image  user posted image , naši malčki lepo napredujejo. No, naša pa še kar vztraja, da se postavi na vse 4 & ziba naprej-nazaj, potem pa hopla na tla na trebušček in se z rokicami poteguje naprej - včeraj mi je veselo prevrnila rožo, ker pa to še ni blo zadosti, se je le nekaj minutk kasneje povlekla na drugi konec in povelkla smetišnico, hkrati se je pa mini metlica za pometanje okoli kamina nanjo prevrnila. Ni mi treba razlagat, da je bil obakrat huronski user posted image  na sporedu. Hja, očitno že kaže bodoča nagnjenja - bo cvetličarka in dobro bo imela po tleh zgloncanouser posted image  user posted image  user posted image

Majuška, že ju3 bo baje OK za sprehode, ja. K meni pride frendica s sinkom, pa bomo udarili en giro tu naokoli. Menda ne bo glih pri nas KRAJEVNA ploha. Pa nice pics - again. In nič čudnega, da je takoj mrknil, ko se je pa tko igral z novimi puzzli (ki, bajdmim, sploh ne smrdijo več in so prav kul - preverjeno v živo!) & fotografiral. Mojstri morajo tud mal zalegnit, a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse naše bolnike. Kaaaaj, 3jemi & Lovro sta v bolnici - sum na bronhiolitis --- oh, no --- not good! Upam, da to ni to, če pa že, pa da kmalu zrihtajo in bo mali plavalček tipi-topi.

ilatic, kaj pa, če jih tašča vzgoji par nageljčkov več in jih potem prevzameš, ko bojo cvetoči, vsi lepi & dehteči?user posted image  Hmmm ... praviš, da ti je dolgčas - veš kaj, zmeni se, da bo čez praznike lepo vreme. Probaj, morda ratauser posted image  user posted image

zimska, kako kaj počutje? Je mucek odšel pa, pa? Ma, sta se s tvojim vsaj lepo pogovorila, dan je pa danes prav tak enkraten za počivanje, relaxiranje & uživancijo. Sem nekak računala, da ne bo tko pestro kot ponavadi, pa nič od tega, k sva mogli v Lj lulatuser posted image

Almera, ja, Janez naj bi spet rekreiral mišice v piranskem zalivu - upam, da to ni zapoznela prvoaprilska šala v želji zdajle med prazniki kar največ folka dol dobit. Ma, mora bit pa noro, da ga vidiš od blizu ... wiiii ...

Tims, ja, shit, no ... in kje so se zgubile ostale položnice? Pa so zneski sicer pravi? 100 evrov ni malo.

neboglasnica, meni tko kapo dvignejo raznorazna naročanja po telefonu od-do neke ure. V Leonišču prideš čez linijo menda samo, če imaš zlat telefon ... sem se glih danes potem kar preko mejla naročila - ker pa res ne mislim ure in ure ždet na tulifonu in upat, da bo končno ena številka nezasedena ... grrr ... upam, da zrihtaš!

Auroraa, a kar jagodno marmelado že daš? In vse OK? Mi smo imeli pa glih včeraj skutine palačinke - adults only. Pa brez jagodnega dodatka:( zveni mamljivo ... next time, I guess.

flower, tole z očali je tudi pri nas zelo aktualno - kar naprej ji moram govorit: "Ne, ne, ne" & se pospešeno izmikat (kot tista migajoča kobra, ki ob zvoku piščali leze iz posode/vrča or whatever that is) ... štos je pa v tem, da smo skor vsi očalarji - tud moj mož, oče, tašča --- tko da mali ful dogaja, ko je v naši družbi. Dediju pa itak vedno za začetek iz žepa srajce bralne špegle in kuli potegne - da se imata potem prostor guncat in afnat, ne da bi se Anja kam udarilauser posted image  user posted image  Ej, malčica pa občasno že poskrbi za svojo varnostuser posted image

O, odločbe iz vrtca so že na poti ponekod, al kaj? Držim pesti.

mirjam, where are you?

Populis, kako sta zrihtali? Kaj je počela mala Lara tokrat?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4129
23.4.2009 15:35:09   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

metuljcek, tvoji linki o svetu slavnih so mi pa vedno zelo fajn, ker me vse zanima, sama pa ne iščem tegauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

metuljček, jaz te tud strinjam z glugluglu, da so tvoji linki o slavnih ful super. Mene tudi zanima, iščem posebej pa ne. Tako, da jih z veseljem pogledam. user posted image

My pleasure, ladiesuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
23.4.2009 15:35:29   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

AAA in populis, ter ostale, ki ste oddale prošnjo za v Vrtec Šentvid ali Brod: ravnokar govorila z ravnateljico( sem jo srečala na vratih vrtcauser posted image pa nisem mogla bit tihouser posted image ) : odločbe so šle danes en paket in ju3 drug na pošto, torej pričakujte ju3 in pojutrišnjem pošto!!!

Sem ravno tudi danes  klicala v tajništvo pa mi je rekla, da jih dobimo v soboto oz. ponedeljek. Kva je zdej prov. Mi gremo jutri na morje za cel teden, če ne vidim odločbe bom kr znorela. Sej itak ne bom dobila ampak hočem videt, da si ne bom kaj utvar delala.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
23.4.2009 15:37:30   
metuljcek321
Videoigrice za 9-mesečne otročke? Mal je sicer zavajajoč naslov, a vseeno: KLIKNI

Intervju iz torkove One & odzivi na negativno mnenje o jaslih s strani otroške psihoterapevtke iz Londona ... burno, burno: KLIKNI

Igre z dojenčkom od 9. do 12. meseca: KLIKNI

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 23.4.2009 15:40:48 >

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 15:42:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4133
23.4.2009 15:42:28   
AAA
Metuljčica a greste vi kaj na morje za praznike? Se lahko kaj srečamo. Ti bom po mailu poslala mojo tel. ti pa mošlji svojo, pa se kaj slišimo, če boste dol.

Neposredna povezava do sporočila: 4134
23.4.2009 15:56:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Nina pa prav nenormalno grizeuser posted image . A vaši tud? Mater, k me ugrizne kar zvezde vidim. Imam po rokah že kar plave odtise od teh njenih treh zobkov. Pa nikol ne veš, kdaj te bo. Zadnjič je našobla ustka za lupčka. Se vsa vesela sklonim k njej, pa me šavsne v ustnico k en pitbul.

join the club user posted image   Aleksander grize k pr norcih ... zadnjič ko nisem bila pozorna, je kar naenkrat zgrabil mojo roko in se zagrizel v moj prst - madona, sem vse zvezde videla user posted image   tisti štirje zobki so ostri ko ... da niti ne omenjam, da sem imela na prstu sledi njegovih zob.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
23.4.2009 15:58:13   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Mi smo pa jedli krompirjev zos, Štejerke že vejo kaj je to, druge pa ne vem.. kot krompirjev golaž, le da je krompir stenstan. Lan je jedel ko veliki, medtem ko sicer krompirja nima rad, če ni čisto spasiran in prelit s tekočino, mu nikak ne gre dol in kar naprej se davi.

flower si me fajn  spomnila, da moram narest krompirjev golaž enkrat ... čaki, se pravi narediš tenstan krompir in zaliješ, al kako gre to?  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4136
23.4.2009 16:00:23   
nanka
no Natka je pridelala prvo buško na čelu, je dvignila rit in udarila na čelo direkt, zdaj pa že Tee tree kremica zdravi buško, pa danes je kar jokica.

Metuljček ja sem šla po rožice, Natko je pa babi čuvala pol urice, pravi da naj jo počasi že kar nosim dol k njej, da se navadita ena na drugo. Pa je lepo prenesla, nič jokala, samo malo ko me je zagledala ko sem se pripeljala domov, pa se je takoj potolažila. Tako da jo moram zdaj kar redno nosit dol k tašči za kakšno urico v varstvo in se skriti.

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
23.4.2009 16:01:15   
glugluglu
GR user posted image za plazenje

pa almera za zobekuser posted image

in še za vse ostalouser posted image

Vrtec pred ali po 3 letih starosti - večna dilema. Zadeva je čisto enostavna: vse je odvisno od tega kakšni so stari stariši, varuške, ki pazijo otroka in vzgojiteljice. Če bi jaz poznala samo tisti vrtec v katerega sta Mark in Nina na začetku hodila bi striktno zagovarjala, da mora otrok že prej v vrtec, ker pa imam izkušnje še z drugim vrtcem s katerim nisem bila tako zadovoljna pa pravim, da je vse odvisno od vrtca, vzgojiteljic.....
In zame se vsak prav odloči, tisti, ki ima pri babici otroka do 3 leta in tisti, ki ga da že prej v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 4138
23.4.2009 16:04:23   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Metuljčica a greste vi kaj na morje za praznike? Se lahko kaj srečamo. Ti bom po mailu poslala mojo tel. ti pa mošlji svojo, pa se kaj slišimo, če boste dol.

Važi. Se nekaj menimo, da bi šli v dveh rundah, al pa 1x možek sam - k bo delal ograjo, pa kopal štirno in take reči, 1x pa skupaj na uživancijo ... ne vem še čist natančno ... pošlji mi GSM, ja, pa se slišiva.

Kdaj boste vi dol?

(author unknown)

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
23.4.2009 16:05:22   
nanka
pri nas druge variante kot pri treh sploh ni ( Ok mogoče pri 2,5 če bi bil otrok spomladanski), ker v našem kraju ni jasli, lahko bi mogoče ( če bi dobila, ja pa jade) v Ivančno, to pa je 8 km v napačno smer kamor midva hodima in mi je čisto s pot, pa še vlak rampe so in bi do službe rabila več kot uro. V LJ pa ni šans da dobim, ker ni naša občina, pri treh letih pa je lažje v LJ priti do vrtca ( ker se sigurno kdo preseli, pa se mesto sprazni).

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 16:09:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4141
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 16:14:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4142
23.4.2009 16:16:59   
metuljcek321
Almera, to privat varstvo je nekje v Lj, ne? In že tvoja sestra je imela svoje 3 pri tej gospe al kako že? Koliko otrok pa čuva naenkrat?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4143
23.4.2009 16:17:50   
nanka
Almera, ne nisem je še vpisala, jo bom drugo leto, pa bo sigurno zavrnjena ( imam že z vsemi štitimi enke izkušnje) in potem še enkrat tisto leto, ko gre v  vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 4144
23.4.2009 16:18:57   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Važi. Se nekaj menimo, da bi šli v dveh rundah, al pa 1x možek sam - k bo delal ograjo, pa kopal štirno in take reči, 1x pa skupaj na uživancijo ... ne vem še čist natančno ... pošlji mi GSM, ja, pa se slišiva.

Kdaj boste vi dol?

Mi gremo jutri in bomo dol do naslednje nedelje, če bo vse po sreči. Upam, da bo lepo vreme. že cel dan gledam napovedi. Kaže kar v redu

Neposredna povezava do sporočila: 4145
23.4.2009 16:27:00   
nanka
AAA potem imaš pa dosti za spakirat, a si že začela?

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
23.4.2009 16:27:32   
metuljcek321

Mi gremo jutri in bomo dol do naslednje nedelje, če bo vse po sreči. Upam, da bo lepo vreme. že cel dan gledam napovedi. Kaže kar v redu

Oooo, mega! Evo, link s 7-dnevno vremensko napovedjo za Poreč (greste v Umag, ne? Blizu.): KLIKNI

(author unknown)

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
23.4.2009 16:34:46   
lili3
Midva sva bila malo zunaj, sem morala po plenice, ker naš mali sračko pačko kaka po 5x - 6x na dan, danes se je že 4x pokakal. Ko sva šla je ravno nehalo deževati, ampak naju je pa pol nazaj grede mal dobil dež, ampak sva bila opremljena s prevleko za dež in dežnikom.

Tims, jaz bi tudi bila jezna, da mi takle pošljejo. Tolaži se s tem, da bi znesek bil lahko večji. Saj vem, slaba tolažba.

Flower in user posted image , moja očala so tudi zanimiva. Jaz jih imam samo zvečer preden grem spat in zjutraj, ampak dobro izkoristi ta kratek čas, so že tudi čist zrahljana, jih bo treba nesti k optiku, da jih malo naštelajo.

Danes bi skor bajto zažgala, sem dala vodo vret, pa se grem gor igrat z Aljažem, pa mal na RR, pol sem ga šla previt, se mislim it spravit kuhat, pa voham nekaj čudnega. In mi je vsa voda izparela, pa posoda se je že mal žgala. HB, da ni bilo kaj hujšega.

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
23.4.2009 16:36:09   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Oooo, mega! Evo, link s 7-dnevno vremensko napovedjo za Poreč (greste v Umag, ne? Blizu.): KLIKNI

Mi pa gremo v sredo v Poreč, upam da bo pol kaj boljše vreme, kot pa kaže ta napoved.

Neposredna povezava do sporočila: 4149
23.4.2009 16:42:23   
lili3
http://24ur.com/novice/svet/ne-jejte-jadranskih-rib.html

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?