lili3 -> RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del (22.4.2009 21:43:07)
|
Uh, končno malo pavze in pred računalnik. Popoldne sva tudi midva imela na sporedu dretje, je trajal kr ene pol ure. Nimam pojma zakaj, ker pol je blo pa vse ok. V glavnem bila sva s taščo na kavi, pa na sprehodu z mojo sestro in njenim fantom, pol pa prideva domov, sem ga slekla in pustila malo nagega. Najprej je polulal najino posteljo, (fantovo stran [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), pol je še malo divjal okrog, nato pa sem ga dala v njegovo posteljo, da grem hitro na wc in ko sem prišla nazaj, je bila podobna situacija kot zadnjič pri Ilatic. Se je pokakal, vse razmazal, k sreči do las in obraza ni prišel. Pol pa tuš, pucanje, hranjenje, uspavanje, pranje.... Čaka me še likanje, ampak bom verjetno sam kakšno majčko za Aljaža zlikala, ker se mi nič več ne ljubi. Metuljček, Aljaž ima še kr pikice po obrazu, zgleda kot majhni mozoljčki. Rebeca, a vi ste šli samoinicitaivno k dermatologu, al vas je P poslal? Ker nam tudi kreme ala Bepanthen ne pomagajo. Naša P si tudi vzame čas in ga pogleda, se pogovorimo, smo tudi zadovoljni. Sestre pa pri nas nikoli ne delajo Denverja. To dela P. Sestre ga samo stehtajo in zmerijo.
|
|
|
|