Majuska -> RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del (15.4.2009 21:56:54)
|
Čao, končno sem prilezla do čarunalnika, prej sploh ni bilo cajta ... midva z Aleksandrom sva šla po horsiju do avta, je mami spedenala črpanje mleka in sva šla po očka, od tam pa na hiter obisk do babi in dedija, potlej pa še v šoping. Spotoma je mali spil svoje mleko, doma pa sva šla direktno v banjo. No medtem ko se jaz še uživala v kopeli, je dragi hotel nahraniti malega, pa je že vmes zaspal. Je bil pa revček čisto zmozgan. Spal je namreč dopoldne pri babi uro in pol, v Tivoliju le slabe pol urice, potlej pa nič več. Se je preveč dogajalo in "ni imel časa", čeprav si je mel očke ... doma je revček kar sede zaspal v stajici, posledično se je zvrnil na najbližjega medveda. Čist je bil bogi! Jutri bova imela podoben dan, upam da se bo odločil za kaj več spanja. Žal sem fotoaparat pozabila v avtu, spomnila pa sem se, ko sem imela že mokre lase - tako da bom slikce spedenala jutri zvečer. Moram pa rečt, da smo se imele zelo fajn, mene je sonček spet malo dobil, sem doma opazila, da imam rdeč dekolte [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|