metuljcek321
|
Hej! Bili pri P - alles OK, mala je cvilila in vriskala, da je ena (tudi 9-mesečna) punčka na hodniku in potem še v ordinaciji 2x planila v jok zraven naše krače - ej, ej, ej ... zgovorna po mami, glasna pa tud Naročeni sva bili ob 12-ih, vse skupaj končali šele ob 13.20 --- klicala Almero, pa mi je povedala, da ste se že razšle - ful škoda, sem se prav veselila čvekca v Tivoliju. No, sva jo pa mahnili en mal po Rožni dolini & ni blo slabo. Sem bla z malim vozekom in je kar polagal ovinke, tko sva šibali sem in tja zimska: Anja 9 mes.: 9.270 gr, 74 cm - baje čist po JUS-u - glih sredi krivulje. Je pa res, da je zdaj, v enem mesecu, pridobila samo 170 gr?! Toda pediatrinja je rekla, da je to normalno & I needn't worry. Ouki-douki. zobki - še nič kaj ne kaže, da bi bili kmalu. Bo, ko bo. gibljivost/živahnost/miganje/oglašanje/firbčnost - pohvaljena, je migotala in se oglašala kot bi imela nove Duracelke notri - sem kar okrepila mišice, ko sem jo lovila. Vmes ji je uspelo še sestri pajzniti božansko fluorescentni oranžni kuli in se popisati po obrazu - ja, je blo živahno, to pa res. kri, voda - odvzem krvi je prestrala junaško, vrečke pa v tistem času, k sva bili v labu, ni napolnila - sem šla kupit 3 vrečkice, menda nam bo jutri zjutraj uspelo kaj ujet, pa bo ati potem odpeljal lulanko na pregled. copatki/čeveljci - priporočala je takšne z ortopedskim podplatom, še najbolje pa je, če otrok hodi bos - to je poudarila večkrat - poleti bo to prima! hrana - lahko je praktično vse, kar mi, le soljeno naj ne bo - a big no-no so svinjina, oreščki, jagode in beljak - to že vse vemo, a ne? Samo mal ponavljam, k je glih sveže.