|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
28.3.2009 12:27:56   
lelaval
Vedno sem imela moderc, če sem imela spodnjo majico , pa sem le to samo gor povlekla - slečt mi je ni bilo treba nikoli, pa modrca tudi ne.


jaz isto



_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
28.3.2009 14:50:04   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ko sem jst izpit za avto delala, je zdaj že pokoj dr. rekel, naj majco slečem, da bova prsi pregledalauser posted image  user posted image WTF....a to je potrebno pri pregledu za izpit...sem ga pogledla ko satan s kugle in rekla da prsi bo pa men kar ginekologinja pregledvala, če bo potrebnouser posted image in sva bla zmenjena...čez tri dni je umruuser posted image user posted image user posted image ziher zarad unga pogledauser posted image


In to je bila najbrž njegova zadnja želja, ki se mu nikoli ni izpolnilauser posted image

user posted image

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
28.3.2009 17:16:06   
Volga
Odkar so mi zrasle prsi, me noben dohtar še ni poslušal, tako da ne vem. 

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
28.3.2009 17:22:08   
Lenck
No, jaz sem itak večinoma brez modrca, tako da so kvečjemu šokirani, če rečejo, da se moram slečt, jaz pa spodaj nimam modrca. Mene glih mal briga, kako naj bi bilo - ne glede na to, ali imam modrc ali ga nimam in ali ga slečem ali ne, če ga imam, mora imeti pač enak, profesionalen odnos - če tega nima, pač ni ok, pa če ostanem v puliju!

Po drugi strani pa ne vem, kak odnos imate tiste, ki se vam je nerodno slečt pred zdravnikom, če je potrebno, pač tudi modrc, do svojega telesa in do zdravnika user posted image

Mene je precej manj motilo, ko mi je zdravnik tipal dojke zaradi izcedkov, kot pa recimo njegova pripomba o tem, da pač fantu ne bo treba mleka kupovat. user posted image


_____________________________

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
28.3.2009 17:33:45   
Anonimen
Oh daj no, Lenck, od kod si pa ti padla? Ne gre za to, kakšen odnos imamo do svojega zdravnika in svojega telesa, saj smo nekemu drugemu zdravniku že vse kazale svoje še mnogo bolj svete dele telesa, kot so prsi. A ti bi jih tudi svojemu vulkanizerju ob menjavi letnih gum pokazala, če bi tako rekel?

(odgovor članu Lenck)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
28.3.2009 21:46:58   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Tu v našem kraju pa lokalni ginekolog baje med drugim sprašuje, katera poza ti najbolj ustreza user posted image user posted image
Tako da si NISEM njega zbrala, ko sem se preselila, ker mi je ene 10 punc takoj odsvetovalo. Ja, svašta gazi zemlju.



Ker mislim, da vem o katerem ginekologu govoris, te moram potolaziti da je to res samo baje - jaz sem pri njem ze vrsto let pa ma se nikoli ni nic cudnega vprasal. Je pa res tak, da pove kar dostikrat naravnost, ampak vse v meji normale. Poznam pa primer gospe, ki je stara tam okoli 50 let in je vdova ze nekaj casa, in jo je doticni g. vprasal kako kaj spolnost - glede na leta, menopavzo, ki jo je imela in tezave zaradi katerih je bila pri njem, in je cist vn padla kaj jo to sprasujeuser posted image user posted image Mislim kako naj on ve da je vdova? In ce ne ginekolog a jo naj zobar to vprasa??
Potem pa od takih pridejo ven zgodbe kaksen da je.


No o radovednih dohtarjih pa tole, pred leti smo imeli obvezni zdravniski pregled v sluzbi in je bil dohtar tud en senilen star dedec, ki je tud zelel, da se slecemo zenske do sp. hlack, pa prvi dan zadnje m., pa ne vem kaj se vse.... Sem ga prijazno poslala nekam. En kup sodelavk se je pa sleklo user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
28.3.2009 22:04:04   
valči
Ja,sem letos doživela pri našem osebnem zdravniku,ko me je grlo bolelo,vglavnem angino sem imela in nič druga me ni mučilo.In mu to povem.
Prvo,kaj je bilo,sem mogla dvignit majico in mi je srce poslušat in dihat sem mogla,globoko,nič-bolano.Potem mi je šele grlo pogledal.
Ker sem imela vročino in ker me je vsak požirek sline že hudo bolel,sem bila tiho.Če bi bila taka,kot sedaj,ne bi bila.

Najbolj ironično pa je,da sta mož in tašča imela angino,mož pred mano,tašča za mano.In nobenemu ni poslušal dihanja in srcauser posted image Isti zdravnik...Samo smejali so se mi doma,da mi se je privoščiluser posted image Bedno,res.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
28.3.2009 22:25:04   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Ja,sem letos doživela pri našem osebnem zdravniku,ko me je grlo bolelo,vglavnem angino sem imela in nič druga me ni mučilo.In mu to povem.
Prvo,kaj je bilo,sem mogla dvignit majico in mi je srce poslušat in dihat sem mogla,globoko,nič-bolano.Potem mi je šele grlo pogledal.



No, verjetno nisi velikokrat pri zdravniku, hvalabogu za tvoje zdravje in zdravje tvojih otrok, ampak poslušanje srca in pljuč je redni postopek pri skoraj vsaki bolezni. Kadarkoli peljem svojo hčerko (3 leta) k zdravniku zaradi vnetja ušes, ji vedno poslušajo srček in pljučka. Ok, človek laično pomisli da to dvoje nima nobene veze z ušesi, ampak pospešen/upočasnjen/neenakomeren srčni utrip, razni šumi - tako na pljučih kot na srcu, veliko lahko povejo o bolezni. In v tvojem primeru - pri angini je poslušanje srca še kako bistvenega pomena. Nepravilno zdravljena angina lahko povzroči oslabelost srčne mišice - angina pektoris. No, samo toliko ti povem, v vednost, da ne bo potem kakšen od zdravnikov kriv za kakšno komplikacijo, nastalo po tem, ko si se branila poslušanja srca in pljuč...Sej modrc pa lahko obdržiš na sebi. Ali pa zamenjaš zdravnika za zdravnico.

Kar se pa pregleda tvojih sorodnikov pri istem zdravniku tiče - kvečjemu se lahko smejijo lastni naivnosti in nepoučenosti o najosnovnejših pravicah in pregledih ki mu jih osebni zdravnik mora nuditi. Ok..svojo naivnost lahko opravičijo zgolj z malomarnostjo vašega zdravnika.


< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 28.3.2009 22:28:14 >

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
28.3.2009 22:41:49   
Rožica I
Mene je tudi gnjavil en slinavc od doktorja na zdr. pregledu za vozniški izpit naj se slečem user posted image . In sem nazaj težila, da zakaj. Skratka, rekel je da mi ne bo mogel napisat, da sem sposobna za vožnjo user posted image !? Se pa sedaj res ne spomnim, če sem mu potem kaj pokazala, vozim pa vseeno že precej časa user posted image . Ko sem pa doma razlagala mami (medicinski sestri po poklicu), da se nisem hotela sleči, mi je samo dejala, če sem spet komplicirala?!

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 28.3.2009 22:42:33 >


_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
28.3.2009 22:50:15   
hothien
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Ej... ampak ni niti toliko smešno.
Ker, kot najstnica em si zvila gleženj in šla našemu klubskemu zdravniku. OMG... in pravi, da naj si slečem majico, da bo pogledal ne spomnim se zdaj kva je že reku... in jaz sem si jo. user posted image In potem še pravi, da naj si dam dol še modrc... no, pa sem se uprla in začela najdeti zakaj, zakaj.... in je popustil. user posted image psihoooooooo



Jaz pa poznam eno, ki si je pri ginekologu majico slekla. Ampak SAMO majico. user posted image

_____________________________

Do I look like I give a shit?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
28.3.2009 22:50:45   
TomTaylor

RožicaI; Mogoče je pa moral preverit, če imaš dost mišic za volan sukat? user posted image

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 28.3.2009 22:52:55 >

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
28.3.2009 22:52:34   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Jaz pa poznam eno, ki si je pri ginekologu majico slekla. Ampak SAMO majico. user posted image


heheuser posted image user posted image ...pa gotovo ga je nahrulila kot psa, ko je od nje zahteval naj si sleče še hlačke? user posted image user posted image

(odgovor članu hothien)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
31.3.2009 10:12:43   
Amoss
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Ej... ampak ni niti toliko smešno.
Ker, kot najstnica em si zvila gleženj in šla našemu klubskemu zdravniku. OMG... in pravi, da naj si slečem majico, da bo pogledal ne spomnim se zdaj kva je že reku... in jaz sem si jo. user posted image In potem še pravi, da naj si dam dol še modrc... no, pa sem se uprla in začela najdeti zakaj, zakaj.... in je popustil. user posted image psihoooooooo



Jaz pa poznam eno, ki si je pri ginekologu majico slekla. Ampak SAMO majico. user posted image


No to sem pa verjetno jaz bila user posted image .Ampak čisto resno sem se šla prijavit na mamografijo in so mi rekli da morem imeti napotnico od svojega G.No in jaz pokličem se naročim in povem da pridem na pregled dojk.No in sestre so verjetno pozabile povedati zdravnici in jaz stopim v ambulanto valda zgoraj brez (spodaj oblečena), pa mi zdravnica reče ja saj gospa vi pa ste že rodili in bi lahko vedeli da se hlače slečejo za pregleduser posted image user posted image
Jaz sem mislila da me bo pobralo no pol ji rečem da sem prišla na pregled za prsi in napotnico, pa je rekla G da oni pa tega ne delajouser posted image
No na koncu sem dobila napotnico pa še ginekološki pregled mi je nardila.Tak da hlače sem vseeno sleklauser posted image

_____________________________

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu hothien)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
31.3.2009 11:59:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Amoss

No to sem pa verjetno jaz bila user posted image .Ampak čisto resno sem se šla prijavit na mamografijo in so mi rekli da morem imeti napotnico od svojega G.No in jaz pokličem se naročim in povem da pridem na pregled dojk.No in sestre so verjetno pozabile povedati zdravnici in jaz stopim v ambulanto valda zgoraj brez (spodaj oblečena), pa mi zdravnica reče ja saj gospa vi pa ste že rodili in bi lahko vedeli da se hlače slečejo za pregleduser posted image user posted image
Jaz sem mislila da me bo pobralo no pol ji rečem da sem prišla na pregled za prsi in napotnico, pa je rekla G da oni pa tega ne delajouser posted image
No na koncu sem dobila napotnico pa še ginekološki pregled mi je nardila.Tak da hlače sem vseeno sleklauser posted image


user posted image  Jaz sem isto šla za napotnico za UZ dojk k G. Pa se sploh slekla nisem. Ker sem imela M. Kdo pa ti potem da napotnico za mamografijo če ne G?user posted image

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
31.3.2009 12:05:54   
matejchy
Js si nisem nikol rabla moderca slečt. Je pa zanimivo kaj vse eni poskušajo, da bi kaj vidli, mogoč pa doma nič ne dobijo,pa pol v službi izkoristijouser posted image user posted image user posted image

_____________________________

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
31.3.2009 13:03:42   
Ronči
pol si je mene htela ogledat dohtarca user posted image user posted image


no, šalo na stran, pri pulmologinji sem si slekla modrc, pol mi je pa rekla: dvignite levo dojko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


pišuka user posted image

_____________________________

You can't fix stupid.

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
31.3.2009 13:25:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

pol si je mene htela ogledat dohtarca user posted image user posted image


no, šalo na stran, pri pulmologinji sem si slekla modrc, pol mi je pa rekla: dvignite levo dojko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


pišuka user posted image


Je bila pri srcu-kolenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Pr zdravniku brez modrca?
31.3.2009 14:25:01   
Amoss
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

IZVIRNO SPOROČILO: Amoss

No to sem pa verjetno jaz bila user posted image .Ampak čisto resno sem se šla prijavit na mamografijo in so mi rekli da morem imeti napotnico od svojega G.No in jaz pokličem se naročim in povem da pridem na pregled dojk.No in sestre so verjetno pozabile povedati zdravnici in jaz stopim v ambulanto valda zgoraj brez (spodaj oblečena), pa mi zdravnica reče ja saj gospa vi pa ste že rodili in bi lahko vedeli da se hlače slečejo za pregleduser posted image user posted image
Jaz sem mislila da me bo pobralo no pol ji rečem da sem prišla na pregled za prsi in napotnico, pa je rekla G da oni pa tega ne delajouser posted image
No na koncu sem dobila napotnico pa še ginekološki pregled mi je nardila.Tak da hlače sem vseeno sleklauser posted image


user posted image  Jaz sem isto šla za napotnico za UZ dojk k G. Pa se sploh slekla nisem. Ker sem imela M. Kdo pa ti potem da napotnico za mamografijo če ne G?user posted image


Jaz sem imela zatrdline in je mogla G točno napisat kje so in kakšne velikosti in mnenje, tak da je mogla pretipat, tako so mi rekli na oddelku za mamografijo,...user posted image

_____________________________

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?