Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 27.3.2009 21:30:07
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha za doživljenjski obisk psihiatrične ustanove potrebuješ le eno dovoljenje - psihiatra. To pa mislim, da ti ne bo težko dobit
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 27.3.2009 21:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Zamudila. Kje, kaj, zakaj? Nisi nič takega zamudila Pika Zoja, da bi bilo vredno branja.
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 27.3.2009 21:32:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Končno ena zanimiva tema a zato k je kerensa dnar dolžna men je pa to dosadno
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 27.3.2009 21:32:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisi nič takega zamudila Pika Zoja, da bi bilo vredno branja. očitno je, da se je teb dalo to sem prvlečt
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 27.3.2009 21:34:08
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Končno ena zanimiva tema a zato k je kerensa dnar dolžna men je pa to dosadno Sem razumela, da je puncam iz RR denar dolžna. To bi bila pa že saga, kaj
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 27.3.2009 21:36:18
|
|
|
|
Anonimen
|
a zato k je kerensa dnar dolžna men je pa to dosadno Men pa niti ne. Čeprav je pa res, PRIZNAM, se me ne tiče. Ampak glede na to, da vedno javno govori o svojem življenju, pa pove ulala podatkov,bi bilo včasih bolj smotrno, da bi svojo energijo usmerila kam drugam. Pa saj ni važno, vsako tele ima svoje veselje.
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 27.3.2009 21:36:25
|
|
|
|
Anonimen
|
saga kot mehiške al kake že telenovele...dosadno, sej praum po moje bi se dal kej bol zanimivga najdt upam da ne bo v knjigi o tem pisala razn če ni totalna krimi/horor/zf/akcija zadaj
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 27.3.2009 21:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
očitno je, da se je teb dalo to sem prvlečt Ja očitno res. Če nekdo veselo naokoli razlaga, da gre na podaljšan vikend, obenem pa tudi pove, da je dolžan denar, potem mislim, da to veliko pove o človeku.
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 27.3.2009 21:42:30
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Karnisa ti bi po moje rabila orožni list za svoje možgane-malo uporabljeni in smrtno nevarni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 21:45:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 27.3.2009 21:46:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Karnisa ti bi po moje rabila orožni list za svoje možgane-malo uporabljeni in smrtno nevarni.
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 27.3.2009 21:50:28
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Karnisa ti bi po moje rabila orožni list za svoje možgane-malo uporabljeni in smrtno nevarni. Mešamdrek, zaslužiš si podpisan izvod
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 27.3.2009 21:52:30
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Karnisa ti bi po moje rabila orožni list za svoje možgane-malo uporabljeni in smrtno nevarni. Mešamdrek, zaslužiš si podpisan izvod In velja ga shraniti,ker nikol ne veš kolk bo vreden čez 70 let.
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 27.3.2009 21:55:30
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Karnisa ti bi po moje rabila orožni list za svoje možgane-malo uporabljeni in smrtno nevarni. Mešamdrek, zaslužiš si podpisan izvod In velja ga shraniti,ker nikol ne veš kolk bo vreden čez 70 let. Seveda. Mogoče boš celo edina, ki ga boš dobila. (si predstavljaš novo pečene arheologe, ki bodo to zadevo odkrili čez tisoče let )
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 27.3.2009 22:09:30
|
|
|
|
silvya
|
Prebliski pa so to prebliski. RR knjiga. Crkneš.
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 27.3.2009 22:40:15
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya Prebliski pa so to prebliski. RR knjiga. Crkneš. Prej provokacija.
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 28.3.2009 5:21:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kako neverjetno luštno vas je brat (predvsem nekatere). Materiala za knjigo definitivno ne bi zmanjkalo. Mogoče bo imela pa vsaka RR-ovska čveka svoje poglavje... hmmm...
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 28.3.2009 7:14:57
|
|
|
|
caillou
|
Točno knjigo o razvratu zakoncev Čepin in tvojo knjigo o RR-ji potrebujemo v teh težkih časih. Živimo v demokraciji in vsak lahko prdne kakor daleč in smrdljivo želi.
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 28.3.2009 7:23:58
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kos. A si bila ti kot dete kakšnemu sevanju izpostavljena? Bolj sumim na trikrat ovito popkovino ob rojstvu in eno leno babico, ki se ji ni preveč mudilo z oživljanjem.
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 28.3.2009 8:08:51
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Karnisa ti bi po moje rabila orožni list za svoje možgane-malo uporabljeni in smrtno nevarni. No, pa tista s sevanjem se mi tudi zdi verjetna.
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 28.3.2009 8:12:56
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Kako neverjetno luštno vas je brat (predvsem nekatere). Materiala za knjigo definitivno ne bi zmanjkalo. Mogoče bo imela pa vsaka RR-ovska čveka svoje poglavje... hmmm... Ja, saj to me zanima - KAJ konkretno bi ti pisala?? Tapata je dne xx.xx.xxxx objavila topato?? Al kaj? Glede na to, da o resničnem življenju nimaš kaj napisat. Ne kapiram, pa to te čist resno sprašujem.
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 28.3.2009 8:38:36
|
|
|
|
muki1
|
Te povsem podpiram pri tvoji odločitvi. A sem v knjigi lahko vitka zapeljivka, prosim?
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 28.3.2009 9:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi bila pa rada predstavljena kot pametna. Da vidim, kako to je.
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 28.3.2009 9:05:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Materiala za knjigo definitivno ne bi zmanjkalo. Mogoče bo imela pa vsaka RR-ovska čveka svoje poglavje... hmmm... Če boš začela pisati samo o tvojih neštetih nikih, ki si jih oz. jih imaš tukaj gor, bo že skoraj za celo knjigo. Tako, da bo za nas, ostale RR-ovke ostalo bore malo. Razen, če boš napisala ne vem kako debelo knjigo.
|
|
|
|
RE: A potrebujem kakšno posebno dovoljenje... 28.3.2009 9:14:34
|
|
|
|
r1ta
|
Tak mi se zdi, kot da nekomu falijo šalčke v omari...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?