|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Groza...
7.5.2005 22:05:55   
tinatona
Hej punce in fantje!

Me je prav groza ko se spomnim... Vceraj sem bila popoldan v trgovini in ko pridem domov srečam pred hišo soseda z majhnim otrokom (star mogoče 2leti). Vse bi bilo lepo in prav, če gospod ne bi bil pijan. Je bil tko natrklan da se je kar opotekal. Ne vem kako je lahko sploh skrbel zanj... Mi je pa prav čudno, da so mu ga v vrtcu dali... Jaz ga ne bi... Bi rajši poklicala starše. Me je melo, da bi ga nazjala (pa sem se PRIZNAM s težkim srcem zadržala). Kaj bi pa vi naredili?

Pa lep večer!!!

LP Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Groza...
7.5.2005 22:13:24   
TaRe*
Matr...zakaj so ga res dale?:hudicek::hudicek:

Zdajle mislim,da bi sigurno nekaj naredila.Če drugega ne,bi šla za njima,tako da bi videla,če sta varno prišla domov...sicer pa,a sta bila potem sama doma?Joj,kar groza me je,nesmem pomisliti na to...kaj pa mami...ne vem,če nebi stvar malo opazovala in če bi se ponavljalo,oz.ponovilo,bi obvestila socialno.

Bogi revček tamali...kaj pa če tastar zaspi,kaj bo mali sam?:zmeden2:

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Groza...
7.5.2005 22:15:57   
Anonimen
Kaj pa je bil ta pijanec otroku, oče ali kaj?:zmeden2:

(odgovor članu tinatona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Groza...
7.5.2005 22:20:12   
kofetek2010
v vrtcu sploh ni problem dobiti otroka - prejšnji teden sem šla po nečaka v jasli in vzgojiteljica mi ga je brez problemov dala! sploh me ni poznala, niti me ni povprašala kdo sem! enoletnika je vprašala "kdo je prišel?" in mali je rekel "teta" - ja, itak je tako majhnim otrokom vsaka ženska teta. :zmeden: jaz sem bila šokirana, da je tako easy dobiti otroka! samo toliko za primerjavo in razmislek! 8)

o alkotu - škoda besed! :grrr:

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Groza...
7.5.2005 22:55:25   
Ro-La
MS, kaj praviš, da moj mulc ne ve kdo je teta? Drugim babam lepo reče gospa ali gospodična:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Groza...
7.5.2005 22:56:26   
kofetek2010
ja seveda! :)-

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Groza...
8.5.2005 9:34:25   
kalimero
Noro, v našem vrtcu ga ne dajo vsakemu. Če pride kdo drug, kot tisti, ki so napisani po otroka, je treba prej najavit in opisat osebo. Res, enkrat je šla po malega moja mama in me je varuška poklicala, če vse štima.
Da ga dajo pa pijanemu, ne vem no...

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
8.5.2005 9:37:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinatona)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Groza...
8.5.2005 10:07:30   
VITA74
Jana73 tudi pri nas v vrtcu moramo starši zjutraj povedat, če ga pride iskat tisti dan druga oseba, še prej pa na spoznavnem sestanku napišemo seznam oseb, katerim lahko otroka dajo, in vzgojiteljice ga imajo spravljenega.
Res pa je kot praviš, drugje pa ti ga kar dajo :zmeden2:
Sama sem nekaj časa delala koz varuhinje v vrtcu in otroka pijanemu človeku nikoli ne bi dala, raje bi poklicala starše da preverim kaj oni mislijo o tem...
Lp :rozica:

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Groza...
8.5.2005 10:20:01   
CatJa
Moja mama je pred leti pazila na enga fantka. In njegov foter ga je tud večkrat mel pod kapo. In kadar je prišel pijan, ga mama ni dala, dokler ni prišla njegova mamica.

Drugač pa naša varuška tudi ne da mojega srčka kar tako, čeprav je že spoznala njegovo teto. In zahteva, da jaz osebno napovem, če pride tisti dan po njega ona. In je tud edino pravilno! Najboljš, da pridem enkrat po njega, njega pa nikjer. Se mi kr utrga.

Zdej pa hiter eno :kava:, pa ven, dokler se spet ne ulije.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Groza...
8.5.2005 19:55:33   
tinatona
Pozdravljene!

Tisti moški je njegov dedek. Ja saj mi je žal, da nisem šla za njim.
Jaz mojega sončka očetu še v naročje ne dam, če pije. Sem precej občutljiva na te stvari.

LP Tina

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Groza...
8.5.2005 22:49:09   
Anonimen
Bogi pikec. Upam, da se to ne bo ponovilo. Naj starši malo poskrbijo za to. Jaz bi jim ob priliki kar rekla, me nič ne stane, če hočem otročku dobro.

(odgovor članu tinatona)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?