caligula -> iz roke v roko (27.3.2009 11:23:05)
|
iščem nosečko, po možnosti študentko, v socialni stiski, ki bo v jesenskem ali zimskem času postala mamica ker jaz prejemam redno od ene izmed mamic praktično nova oblačilca in ker jaz nimam v planu kaj kmalu spet imeti otroka ( ker treba najprej partnerja najt :D) sem se odločila da podarim naprej. Omenjena oblačila gredo skozi nekaj otrok tko da ne bodo čisto nova! najprej mamica od katere jaz prejemam potem moj lumpi potem gre v nm in še v lj torej 4 fantiči dajejo skoz tale oblačila! oblačila bodo od številke 50 naprej torej od rojstva naprej obvezen pa bo osebni prevzem v beli krajini ali ljubljani! še prej pa lahko podarim posteljico 120x60, kombinirani voziček Pikolo v modri barvi z lupinco (lupina zelo malo rabljena), nekaj odejic, zimsko vrečo, torbo za nošenje otroka,... vse to želim podariti isti osebi! ker sedaj moj še uporablja določene stvari, se lahko za prevzem zmenimo za jesenski čas oziroma pozno poletje. prošnje na zs sama bom izbrala primerno kandidatko! ni nujno da prva dobi, stvari dobi tista ki jih resnično potrebuje imam še nekaj nosečniških oblačil...
|
|
|
|