Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 20:58:16
|
|
|
|
ključek
|
spet imamo probleme s spanjem...oz.- da zaspimo......... .........kar joka se, pa tečnari........... ......... pa jo še enkrat previjem, dam čaj, naredim flašo, pustim luč, jo nosim, dam igračke....ništa.....se joka, pa me pogleda, mal utihne, pa spet na polno......
< Sporočilo je popravil Me to you -- 24.4.2009 20:59:33 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:02:20
|
|
|
|
arabela*
|
me to you,kaj pa če probaš,da jo imaš na rokah,jo dašv pol ležeč položaj,narahlo zibaš....pa bo verjetno zaspančkala...jaz naši včasih kanem eno kapljico lefaksina,pa je v trenutku mir....aja,pa flašo obvezno v usta...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:03:54
|
|
|
|
arabela*
|
naši dve pa spita,tamalečko bo ati še počasi v posteljo odnesel....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:19:56
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..men se piše zadnja 2 ....kaj nisi enkrat omenila da si želiš več otrok Meni tudi!!! Ja sej si želim, sam ne glih 8 ...o sem pa mislila da si mlajša...na slikah zgledaš manj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:21:09
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lana Neja, Nik, Lara, Lija (upam, da nisem katerega sončka pozabila) kakšni srčki! Mi je tok fajn k tejle naši cukri postajajo prave male osebice ...a ni res ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:24:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you spet imamo probleme s spanjem...oz.- da zaspimo......... .........kar joka se, pa tečnari........... ......... pa jo še enkrat previjem, dam čaj, naredim flašo, pustim luč, jo nosim, dam igračke....ništa.....se joka, pa me pogleda, mal utihne, pa spet na polno......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:24:34
|
|
|
|
gloria
|
...mi trije smo pa bili v trgovini, je trebalo tega velik nabavit in mali tko uživa v nakupovalnem vozičku ...sam se smeji,vriska premetava stvari...ma kok je lepo zdej ko ga imava ...
< Sporočilo je popravil gloria -- 24.4.2009 21:26:31 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:30:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No eno mal drugačno slikico Lije vam bom pripopala. Me že kar mal skrbi user posted image Ma bom rajš tiho..... Ti si kar daj duška . Ma ne, sej ne, da bi si rabla dat duška... samo smešno pa se mi ne zdi... brez zamere Jazzy...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:38:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No tako.... tudi Lara zna sedet.... IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...Nik tudi zna sedet .... vidve sta face ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:41:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: pf Luba marija. Tak si nazorno opisala, da ga kar vidim. Pol pa daj mama raje dol in zabriši v kanto. Bomo shranili za prihajajočega bratranca/sestrično rajši... a že ve kaj bo imela?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:42:01
|
|
|
|
ključek
|
evo, komaj zdle je zaspala......od 20 naprej sva se matrali......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:42:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Haha, kot da bi WC-ščetko nesel kam drugam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:42:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Mater, šele zdaj vidim, da sem celo stran naklofala . To je pa zato, ker niste velik napisale in sem se lahko malo bolj posvetila aha, zdaj si pa ti taka ratala .. ..jaz sem se pa malo poboljšala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:45:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
spet imamo probleme s spanjem...oz.- da zaspimo.........user posted image user posted image .........kar joka se, pa tečnari...........user posted image user posted image user posted image ......... Jst tudi ne vem,kaj je zadnje dni z našo Laro... preden zaspi zvečer traja in traja.... oz. mi zaspi na flaški, ko jo dam dol pa se ponavadi prebudi... tudi zato, ker kupčka ne podre.... pol pa kr cmizdi in cmizdi...že zaspi pa se spet prebudi... danes sem jo pa čisto razdražila, ker sem hodila ven iz sobe, ko se je pomirila.... vmes je še polila in sem jo mogla celo preoblečt....pol je polila še enkrat, ma sem ji samo en slinček zatlačla, da ni mokra... Pa ponoči sva dežurala od 2 do 4ih... ne vem, kaj je zdej to....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:46:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you evo, komaj zdle je zaspala......od 20 naprej sva se matrali...... Enako...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:47:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you spet imamo probleme s spanjem...oz.- da zaspimo......... .........kar joka se, pa tečnari........... ......... pa jo še enkrat previjem, dam čaj, naredim flašo, pustim luč, jo nosim, dam igračke....ništa.....se joka, pa me pogleda, mal utihne, pa spet na polno...... ...naš tud nekaj tečka, joka pa skoraj nikoli...pa se obrne, greš iz sobe..on pa hop....te že gleda...... dude noče met, moje lase malo vlači pa se reži, samo cel čas ne morem zraven stat ...., zdaj posluša cd od Raimonda Lapa.....Baby Mozart... včasih pali in zaspi..... aja, smo včeraj ugotovili, da če je lučka prižgana...je on tud na on.....ko jo pa ugasneš...pa gre na off ...tako, da danes sem jo kar ugasnila.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:49:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me to you,kaj pa če probaš,da jo imaš na rokah,jo dašv pol ležeč položaj,narahlo zibaš....pa bo verjetno zaspančkala...jaz naši včasih kanem eno kapljico lefaksina,pa je v trenutku mir....aja,pa flašo obvezno v usta... ..jaz mu tud dam kako kapljico koroških na dudo....pa je malo mir...... ponavadi tud takrat, ko možek šiba ponoči flaško nardit jaz ga pa tačas zamotim.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:52:54
|
|
|
|
gold fish
|
...lara....a si res zaspana
< Sporočilo je popravil gold fish -- 24.4.2009 21:53:20 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 21:57:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...lara....a si res zaspana Jap... mam občutek, da imam pesek v očeh...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 22:00:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
aja, smo včeraj ugotovili, da če je lučka prižgana...je on tud na on.....ko jo pa ugasneš...pa gre na offuser posted image ...tako, da danes sem jo kar ugasnila..... Zaradi tega pri nas že dooolgo ni več lučke...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 22:03:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jap... mam občutek, da imam pesek v očeh... ..jaz ga imam že od avgusta ..... ... pa saj kak dan je malo boljše, pa spet....jaz sem se že sprijaznila... sem pač dobila taki paket ...ko me pa s tistimi plavimi očkami pogleda....pa bi ga kar pojedla .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 22:03:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zaradi tega pri nas že dooolgo ni več lučke... mi smo pa malo bolj dooolgo rabili, da smo jo ugasnili
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 22:05:41
|
|
|
|
gold fish
|
..zdaj te dni je naš pikec nekam vlekel zjutraj ...en dan 9.30, pa parkrat do 8.30, 9.... in danes preden je šel spat...ga je vprašal, če bo jutri tud tako dolgo spal ...... ker ponavadi je med vikendi budnica tam okrog 6 ... No, bomo videli, če sta se zmenila.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 22:06:53
|
|
|
|
gold fish
|
...monologi.... ....no, mi je uspelo dopis na sodišče poslat...zdaj pa da vidimo...al bo mir al bo še kaj sledilo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 22:09:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...monologi.... ....no, mi je uspelo dopis na sodišče poslat...zdaj pa da vidimo...al bo mir al bo še kaj sledilo.... upam, da se končno uredi.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?