pf -> RE: Septembrski sončki 2008- 5.del (20.4.2009 13:36:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf A nimaš odpovednega rizika zavarovanega? ja, glede tega ni problema. če do petka odpovem, mi vse vrnejo. ampak jaz bi tako rada šla malo na morje... se mi zdi, da so ji danes že izginile nekatere pikice, druge pa zbledele.... Saj ti verjamem, da bi rada šla. Kdo pa ne? Roko na srce jaz komaj čakam, ampak upam, upam, da bomo malo bolje spali. Danes sem ravno šla kašice nakupiti. Sadne, zelenjavno-mesne, hippovo vodo, mlečno-žitne z vodo zmešati, pa malo v lekarno. Malo si pripravljam za na dopust. Cel vrag bo robe samo od [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Kaj ji naj dam za jest pri polpenzionu? Pa itak še bolj spasirano je. Mislim še koharček sem kupila zadnjič, ker vidim, da te zelenjavno mesne kašice je treba zagreti tudi, pa tudi zvečer vodo za mlečne kašice. Pa kalorifer bomo vzeli zraven, da bo toplo v sobi, ko jo bomo tuširali. Mislim, da je bilo predlani za prvomajske tako slabo vreme in tak dež, da nas je nazeblo, zato upam, da bo letos ok.
|
|
|
|