petra1978 -> RE: Septembrski sončki 2008- 5.del (19.4.2009 20:32:38)
|
Sem ravnokar poslala po mailu, pa dam še sem: Zraven vseh neumnih in smešnih mailov, ki jih prejemamo in pošiljamo, naj bo še eden takšen, ki je resničen, se ti vsede v srce in ga ne pozabiš (in pri katerem sem jaz [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ) Nekega dne sin vpraša svojega očeta: " Oče hočeš z mano sodelovati na maratonu?" Oče je bil bolan na srcu, a je vseeno odgovoril: "Da!" In skupaj sta tekla na maratonu. Tekla sta tudi na drugih maratonih, ker je oče vedno odgovoril: "Da!" kadarkoli ga je sin vprašal. Nekega dne sin vpraša očeta: "Oče, kaj misliš, bi se vpisala na tekmo in bi šla trenirati ironman-a?" In očeje odgovoril DA. Za tiste, ki ne vedo, kaj je svetovno prvenstvo IRONMAN-A: poteka vsako leto v oktobru na Havajev. To je najtežji triatlon na svetu! Tekmovalci morajo preplavati 3,86 km, nato prekolesariti 180,02 km, da bi na koncu tekli še maraton, dolg 43,19 km . OČE IN SIN STA SKUPAJ KONČLA TEKMOVANJE. OGLEJTE SI VIDEO POSNETEK TE TEKME: IRONMAN TRIATLON. www.godtube.com/view_video.php?viewkey=8cf08faca5dd9ea45
|
|
|
|