Olivija* -> RE: Septembrski sončki 2008- 5.del (18.4.2009 11:06:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem pa prej govorila po telefonu in Lovrota držala v naročju in ko sem odložila sem se tak hecno počutila. Nekaj med žalostjo, viškom adrenalina in šokiranostjo, da sem bla na robu solz. In potem pogledam Lovrota, ki me gleda s široko odprtimi očmi in v šobico stisnjenimi ustki in samo še pikica je manjkala pa bi začel jokat. Pikec mali... Ko sem se nasmehnila je pa še on pobrcal od veselja in se nasmehnil... Vas zanima, kaj me je tak šokiralo ne?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] V nedeljo mamo krst pa sva misnla it po 15 letih k spovedi, da bi vsaj k obhajilu lahko šla pri krstu. kaplan nama j včeraj rekel, da naj danes prideva pred večerno mašo in prej me je župnik klical, da naj ne hodiva, ker naju, žal, ne more spovedat, ker nisva poročena in ne moreva dobit odveze. Sem se počutila, ko največji grešnik. Saj recimo, da ga razumem....tud on mora delat po nekih pravilih ampak malo me je pa vseeno šokiralo. ah,domišljavc! če se boš bolje počutila, pojdi kam drugam k spovedi. saj te nima pravice v spovednici spraševat če si poročena in take stvari. je pa vprašanje, če ti slučajno ta pravi pravičnik potem ne bo hotel obhajila dat, ker bo vedel, da "živiš v grehu" kao...
|
|
|
|