A lahko... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tinkamiška -> A lahko... (7.5.2005 21:46:14)

en rupurut pojem? Mi je blo slabo, pa sem spila limonado, ker sem brala, da pomaga, zdej me pa tak zgaga peče:zmeden:

Tinka

Sibil_ -> A lahko... (7.5.2005 21:48:28)

Ja-pa upam da te čimprej mine.;)
LP,
Sibil

tinkamiška -> A lahko... (7.5.2005 21:51:14)

O hvala:bravo::bravo::bravo:;)

Lepo bodi:rozica:

Tinka

puncica -> A lahko... (7.5.2005 21:54:02)

Ja lahko, jst sem jih tud kr jedla pa ni bilo nič narobe.

Jančika_ -> A lahko... (7.5.2005 21:58:05)

Tinka:miska:, zdaj sem se spomnila, kaj je meni kolikor toliko pomagalo proti slabosti - kisli limonovi bonboni, tisti trdi v kovinski škatlici.

tinkamiška -> A lahko... (7.5.2005 22:00:11)

Ga že papam:)

Jančika kateri škatli:zmeden:, sej ne bo reklama:)

Nannn -> A lahko... (7.5.2005 22:20:55)

tinka si probala z salco mleka?Men to bolj pomaga kot Rupurut...

Proti slabosti pa mi je prijateljica ki dela v lekarni povedala da veliko zensk pije vsak dan po eno tableto vitamina B6...pri meni se ni nobene slabosti...

Zea -> A lahko... (7.5.2005 23:28:07)

Ni hujšega za želodec kot mleko - samo mleka ne! Pa tudi medu ne, pa tudi agrumov ne, če imate probleme z želodcem! Vsakemu pomaga kaj dugega, meni osebno npr. jogurt z močno koncentracijo probiotičnih kultur.

Oprosti Nannn, da se vtikam, ampak glede želodčnih zadev sem že kar naštudirala. Mleko le daje občutek, da pomiri želodec, čez 20 min pa začne želodčna kislina kar 'vreti' in se vse še poslabša. Včasih so želodčnim bolnikom priporočali mleko, zdaj pa vedo, da temu ni tako.

anajmad -> A lahko... (8.5.2005 9:19:10)

Kaj pa donat?Men je tud pomagal grizljanje korenčka,seveda surovega.
en lp:morje:D.

Tiamo -> A lahko... (8.5.2005 10:03:55)

Donat je OK!

Ampak mandeljni so pa zakon proti zgagi!!! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Jessy -> A lahko... (8.5.2005 10:09:33)

Pri nas doma je veljalo enako prepričanje, da mleko pomaga, a so kaj kmalu prišli do enake ugotovitve, kot jo je napisala Zea, da mleko pomaga, a le nekaj minut, ko pa učinek popusti, je pa še dosti slabše, kot je bilo na začetku. Zato nikar ne pij mleka!

vidja -> A lahko... (8.5.2005 10:11:43)

Najprej morš ugotovit al imaš preveč kisline ali premalo, ker od obojega je lahko slabost. Šele potem lahko veša katere alternativne načine uporabljaš. Jaz sem imela z zgago težave vso drugo nosečnost in to ful, ampak sem vedno reševala situacijo z ogromnimi količinami vode. Mi je to najbolj pomagalo.:zajcek:

špelin@ -> A lahko... (8.5.2005 10:38:53)

Mene je tudi ponoči obupno pekla zgaga :ups: In sem po požirkih spila en velik kozarec malce postanega Donata - mi je v pol ure čisto odleglo :bravo:

:rozica::rozica::rozica:

Jančika_ -> A lahko... (8.5.2005 10:52:38)

Tinka:miska:, ne vem več, kako se reče, neko hecno ime, v Sparu se dobi med cukri. Taki bonboni, kot jih imajo nekateri ljudje v avtu (tega nisem nikoli štekala, zakaj veljajo prav ti bonboni za primerne za v avto?). Bom pogledala, ko grem naslednjič.

špelin@ -> A lahko... (8.5.2005 14:54:21)

Jančika, a so to mogoče trdi bonboni "Cavendish & Harvey" v plehnati okrogli škatli? Nora sem na pomarančne (Orange Drops) ;):bravo:

Za primerne za v avto pa veljajo, ker se ne sprimejo niti ob malo višjih temperaturah, ampak obdržijo prvotno obliko in okus 9nebesa Fajn "pakunga" in kvalitetni bonboni :bravo:

:rozica::rozica::rozica:

tinkamiška -> A lahko... (8.5.2005 15:02:11)

O punce, hvala za toliko odgogorov!:bravo::bravo::bravo:

Ja verjetno bom morala sama potgruntat kaj mi bo najbolj odgovarjalo. Sem šele čisto na začetku in se še raziskujem:zmeden:

Rupurut je pomagal, pa me je potem zagrabla lahkota in sem jedla banane ob enajstih zvečer:zmeden:, potem mi je blo mal slabo ampak zgaga me pa ni več pekla. Se je pa slabost danes začela že zjutraj in mi ni najbolj do hrane.

Mi je pa Jančika danes vrgla ingverjev čaj na balkon:)- in sem ga malo nazaj popila in je boljše, mogoče mi bo pa ta čaj odgovarjal:)

Hvala za nasvete:rozica::rozica::rozica:, bom malo eksperimentirala.

Jančika vem katere bonbone misliš, sem jih jst tut mela v avtu:zmeden: mogoče ker so v trdi škatli, pa so bolj priročni kot kakšni v vrečki:zmeden2::)- Ampak mi pa ni zdej do sladkega, mogoče kdaj kasneje;)

Malo me je začelo bolet grlo, pe je zdej tudi boljše ko sem spila čaj:bravo:

Lepo bodite:rozica::rozica::rozica::)

Tinka

Jančika_ -> A lahko... (8.5.2005 17:31:27)

Ja ja ja, Špelina!!! To je to! Madona, a zato so za v avto, no, vsak dan kaj novega:)-.

Tinka, ful so kisli ti bonboni, probaj, mogoče ti bojo pasali.

Stran: [1]