Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 27.3.2009 10:07:11
|
|
|
|
pipic
|
je varno
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 27.3.2009 13:53:46
|
|
|
|
ajataja
|
jaz pa temu ne zaupam,ker je veliko zlorab.
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 27.3.2009 16:13:22
|
|
|
|
Abra
|
Jaz sem tu že kupovala in je bilo ok. Enkrat so mi tudi vrnili denar na kartico, ker paket ni prišel v dogovorjenem času, je pa pol vseeno prišel
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 27.3.2009 17:12:05
|
|
|
|
al1*
|
Ravno danes sem dobila pošiljko, plačali smo s kreditno kartico, vse ok. Oblačila delujejo kvalitetno. Koliko je za zaupat pa težko rečem.
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 27.3.2009 20:28:29
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz kar precej kupujem preko neta. Se ne obremenjujem preveč s tem. No,pazim da gre za preverjene firme (e-bay, amazon).
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 27.3.2009 21:19:24
|
|
|
|
Sooncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Jaz sem tu že kupovala in je bilo ok. Enkrat so mi tudi vrnili denar na kartico, ker paket ni prišel v dogovorjenem času, je pa pol vseeno prišel Tudi pri meni je blo isto. Kaj ti si denar vrnila? Mene nč ne ganjajo, verjetno ga imajo dovolj
< Sporočilo je popravil Sooncek -- 27.3.2009 21:21:13 >
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 28.3.2009 20:16:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa nikoli ne pišem številke kartic - kolega je mel zlo slabo izkušnjo, ko so mu hoteli 2000€ snet z računa - so čist slučajno na banki ga rešli, medtem ko so prijateljici skoraj spraznili račun - varno je le, če se da plačat po predračunu ali pay palu
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 29.3.2009 17:18:47
|
|
|
|
lilija*
|
Kako se plačuje preko mastercard za next? Sem na monu prebrala, da moraš vtipkat št. kartice, nato pa kartico dat v neko napravo, ki jo moraš imeti doma Lahko kaj več napišete o tem? Hvala!
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 29.3.2009 17:51:56
|
|
|
|
Petr_a
|
ny odvisno kje Na vsaki strani pa ni varno dajati lilija nobeno napravo ne rabiš imeti doma
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 29.3.2009 18:55:39
|
|
|
|
lilija*
|
Hvala Petr_a . Ampak sem ziher na monu včeraj prebrala . To pa je zato, ker berem konkurenco Lp
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 29.3.2009 19:05:14
|
|
|
|
benika
|
A mi lahko ena nalima link so spletne strani next eu?
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 29.3.2009 19:08:14
|
|
|
|
hokejistka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Jaz sem tu že kupovala in je bilo ok. Enkrat so mi tudi vrnili denar na kartico, ker paket ni prišel v dogovorjenem času, je pa pol vseeno prišel abra kaj so potem zahtevali denar?
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 29.3.2009 19:09:16
|
|
|
|
hokejistka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika A mi lahko ena nalima link so spletne strani next eu? Lahko http://www.nextdirectory.eu/
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 29.3.2009 19:16:27
|
|
|
|
gloria
|
ups ste že nalimale
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 30.3.2009 11:22:38
|
|
|
|
lilija*
|
Še eno vprašanje. Mora biti registracija na isto ime kot mastercard? Hvala
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 30.3.2009 13:27:55
|
|
|
|
hokejistka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilija* Še eno vprašanje. Mora biti registracija na isto ime kot mastercard? Hvala Ne. Pri meni se je vse lepo izšlo. Mož je bi prijavljen, plačala sem pa s svojo kartico- morata biti pa naslova enaka!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?